Nolēmu smainīt vienai mūžvecai planšetei pikanto spilventiņu.
tikko no Tallinas - was a lovely trip, vismaz citu gaisu paostīt ![]()
japāņu dārzs netālu no ķīnas vēstniecības (dunno vai its a bad joke vai netīšām tā sanācis, ņemot vērā japānas/ķīnas vēsturi) ;D
also foršs panorāmas rats uz lielveikala jumta
Šodien krietni parukāju ap volvo.
Atdzīvināju elektrisko beņķi (yay)
Samainīju degvielas filtru un pieliku pretvārstu (problēma nepazuda :// )
Samainīju rievsiksnu un blīvi eļļas korķītim.
Tas vairs nav piena puika, tas jau piena vecis!
Nokastingoja tevi?
7. oktobrī ,beidzot, pēc tā ka pārdevējs otro reizi aizgāja us pastu un teica ka paciņa ir pazudusi, USPS izdomāja pēkšņi to reāli piegādāt. Tagad paciņa ceļo uz Latviju. Cerams vairs nepazudīs ![]()
Kur ūsas? Tās tik pietrūkst pilnai laimei.
Ne šodiena, bet vakar jau, bet stāsta turpinājums…
Tehniski biju rūpnīcas darbinieks, 1945… pēc kara periods.
Jā. No 8 līdz gandrīz 3 ilga filmēšana
Bija jānodzen. Pēc laika perioda un vietas, toreiz nebija. Autentiskums.
Vajadzēja celties 6 no rīta. Doties uz filmēšanu.
Scēna notika fabrikā, piektdiena pēcpusdiena. Darbinieki atpūšas, dzer aliņu pīpē un svin. Fabrikas vadītājs izdomā nosvinēt valsts uzvaru.
Faktiski visas dienas garumā pīpēju
Bez nikotīna cigaretes,
Uzslavēja pa vienu scēnu, kad aizpīpēju no cita cigareti. Esot bijis labs kadrs. Bet kas zina vai vipār iekļūs, jo neatcros kad tika pārfilmēta epizode vai šo triku biju atkārtojis.
Biju karoga mājējs, beigās pat atbraucis laikam vēstnieks. Jo piekodināja, lai karogs nepieskaroties zemei.
Tehniski vissarežģītākā scēna bija karoga veidošana no cilvēkiem. Neteikšu kas par filmu, pašam būtu interesanti šo filmu dabūt redzēt, būtu interesanti pavērot šo ainu zinot tehnisko izpildi.
Bet bija intersanti un aizraujoši pieskarties mazliet kino maģijai no iekšienes. Kompromisiem un visādiem trikiem, lai vienu izdotu par citu.
Filmēšana Lokacijā?
Fonā tāds paliels zaļais ekrāns vnk
Upurēji plaušas mākslas labad. :D Kā uz garšu tās vispār bija? Esmu prātojis vai lielajās smēķēšanas scēnās aktieri iekšēji cieš.
woooow cik forši! ![]()
![]()
a tevi arī tur pabaroja un kādu atlīdzību par to visu deva?
Lielais zaļais ir vienā no paviljoniem.
Filmējām Rīgas Kinostudijā, bet citā zālē, kura pati pa sevīm atgādināja fabrikas telpas :D
Nekas nav kopīgs ar parastajām. Viņās sabāztas kaut kāds herbārijs. Un daudz tu viņas neizpīpēsi. Ilgstoši turot, parādās viegla tāda pipermētīga garša. Drīzāk sajūta, ka tie, kas negrib vairs nikotīna, bet patīk pats process vai vnk grib kruti izskatīties XD . Bet autentiskums paliek un tomēr dūmus tāpat velc. Nodarījums jau gan rodas ko no jebkuriem dūmiem ieelpjot.
Šīs bija: Honeyrose London Cigarettes
Bija rīta brokastis nesliktas. Viegli salātiņi, omlete ar gaļu vai kaut ko, neatceros. Sātīga. Bija augļi, tēja, kafija, konfektes. Diezgan labi. Pusidenas nebija, jo filmēšana bija plānota līdz vieniem, pieļauju tāpēc. Bet ja atminos stāvēja treileris, kur laikam varēja nopirkt ēdienu.
Naudiņa viss likumīgi. 40eur bija uz rokas, laikam. Lai kā tas neizklausītos, man nauda šoreiz bija kā patīkms bonuss. Man procesu bija interesanti redzēt ![]()
Katrā ziņā ja redzi vēl kādu uzsaukumu masu skatiem, padalies XD
Man vēl rūgta garša kad mani neņēma Nameja gredzenā kā extru
Redz, mani caur aģentūr paņēma, kurai kādreiz biju fana pēc aizgājis uz atvērtajām dienām. Es pat negaidīju, ka mani kaut kur kaut kad sauktu, vismaz labas bildītes varētu dabūt ![]()
Ja pasauktu, būtu: ha - prokolīgi
Kad saņēmu ziņu, nevarēju vispār ierubīties no kurienes šiem mani kontakti
Bet zinu, ka ir atvērtie saucieni nereti, ka caur FB var pieteikties.
Aaa nu tad tas ir pilnīgi citādāk
caur kuru kāsting aģentūru tad sanāca?
man toč viena no bucket list lietām ir piedalīties kādā filmā ![]()
Norma. Viņiem diezgan bieži ir atvērtās dienas. Caur FB var droši pasekot.
Ir citas gan vēl, bet šie sevi prezentē kā “meklējam NORMĀLUS cilvēkus”
mūs ar @Kuro savulaik caur latviešu valodas skolotāju sadzina rokā.
jūs ar kaut kādā filmā tikāt? ![]()