Casting chair ![]()
for solo play
Šodien paralēli darbam mātei Palīdzēju ar tortes taisīšanu. Īsumā, olas bija tik trauslas ka gandrīz ko katras bija bļodā jālasa ārā čaumalas, sviesta krēms palika nedaudz graudains piejaucot tam šokolādes alades krēmu, šokolādes mērce sanāca pārāk šķidra, kā rezultātā netīrs bija gan dekorēšanas turn table, gan galdauts, pirmo no kuriem vajadzēja tīrīt dūšā. Bet rezultāts sanāca diezgan feins
Aaa un man vajadzēja parsaiņot dāvanas vecākiem, jo iesaiņojuma papīrs bija somā biki samircis, dēļ tā ka kimči traukā bija mazs robiņš
Mēs zinam, ko dāvināt :D
Sanācis tā kā vieniem radiniekiem netālu no īpašuma ir pāris alas un smilšakmens atsegumi. Un jau vairākas desmitgades ir tradīcija uz šīm alām doties tieši ziemasvētku laikā. Šoreiz izdomāju aizlaist pēc ļoti ilgstošas pauzes.
Pats gājiena sākums
Pirmie atsegumi. No bērnības gan tie bija prātā krietni lielāki
Kastrolī karstvīns, kas reāli arī tika dzerts alā
Cauri mežam visu laiku spīdēja mēness
Bit of cave exploring
Rika. Dīvainā kārtā es ar savu kaķu smaku biju retais ciemiņš uz kuru šī nerēja un pat nāca mieloties
vispār random cilvēki tur drīkst iet, jeb tas privātīpašums, kur ieeja aizliegta?
tā jau ar lāpām riktīgi nice gājiens izskatās ![]()
Uuuu, šitā vieta ir nice
Pret - vampīru piederumus otrajā stāvā parādīja jums?
To nē.
Bija jāfilmē deju vingrinājumus.
Tad lūk ko es redzēju storijos un biju pagodināta būt to īpašo sarakstā, kas redz ![]()
i want there too so much ![]()
![]()
![]()
Pieturos pie ne-brīvprātīgās tradīcijas katru ziemu staigāt uz darbu, un šodien atklāju, ka pēc dušas un stundas iešanas matu gali pārvētušies ledus gabalā xD.
Saudzē mašīnu no sāls?
Noķīlēja kompresora skriemelim gultinis.
Kopā ar brālēnu cirtāmies cauri ~40 cm ledus slānim govju ūdena traukā, jo māte iedomājās ka ja atstās ledus 'vāku’ pa virsu, mazāk aizvilks baļļu no sāniem. Protams, no sāniem velk mazāk, bet tas maita tak salst arī no apakšas un paliek arvien biezāks, audzē stalagmītus, un ūdenim vietas arviem mazāk, kamēr es ieraudzīju apakšas stāvokli. Nahrenizācijas process aizņēma ~stundu, vairākus karstā ūdens spaiņus un vienus samērcētus @Shitbird labākos cimdus lai lielo titāniku beigās dabūtu ārā ![]()
Sacepu jauktās gaļas burrito. Sanāca tik eļļaini ka notecēja līdz elkonim, un to protams pamanīju kad jau bija par vēlu.
Never. Again.
Tas vēl nav traki. Hesburgera wrapi visu pieķēza. Paņēmu vienu ēst gultā, beidzās ar to ka viss palags mērcē.
Man ļoti interesē domu gājiens kā līdz šim nonāci xd
Nuu… vakarā forši tā - uzlikt tiktoku, gulēt gultā un ēst garšīgu wrapu vai ko citu