Ko Tu šodien darīji?

nekad mūžā hesīša wraps nav tecējis, tev tuvajā laikam ar mērcēm dāsni.

1 Like

That is the way.

2 Likes

Ejiet tak jūs gultas ēdāji XD

1 Like

Normaļna, ja nav cepumi :joy:

1 Like

Pēc čipšiem ar ceļas kraukšķīga miega risks.

1 Like

:eyes: nu gan tev trāpījies. Neatceros reizi, kad hesīša wraps man nebūtu iztecējis uz galda, klēpja, grīdas un kaimiņus appludinājis :rofl:

3 Likes

Tikko pie Saulkrastiem satiku Alni ceļmalā.

4 Likes

Man pat pašām taisot wrapi tek, ka faktiski jāēd virs izlietnes. Vienmēr savā nepacietībā aizmirstu, ka silta gaļa veicina to, ka jebkāda krējuma bāzes mērce sāks izdalīt sūkalas

1 Like

Es parasti lai man netecētu tajā pusītes iepakojumā ielieku salvetes tam traukam iekšā tad otro pusīti ar visu tortiliju :D Un vairs nav tecējis jo arī besīja ārā :D

3 Likes

bija baiga diena, vedu vecmāti uz operāciju, kāmēr to apstrādā: pie mammas vest briketes. Pēc operācijas ar šo pie radinieces, kas mēģināja aizvest uz krogu, kas pēc ilgas maldīšanās izrādījās biķernieku LIDO. Saēdos tīteņu un zirņus un laidos mājup. Tagad ļoti lūztu nost, ko esmu uz ceļa kopš 4.00

mini komēdija bija, kad vecmāte izvēlējās ko ēst (uzsauc radiniece) un gribēja kotleti, bet pusis kas krāmēja apstulbināja vienkāršo cilvēku ar jautājumu “kādu kotleti?” un nobēra piecas sešas dažādas. Vecmāte apstulbumā izvēlējās pašu dārgāko bīfšteka kotleti vīna mērcē.

1 Like

labs kombo vēderam :smirking_face::smirking_face::smirking_face:

fart GIF

4 Likes

Lidiņā tagad ir tik glauna kotlešu izvēle?

Uz to pusi, tur bija vairākas mērču variācijas, kurās tās kotletes sautētas

Pārliecinājos ka šitā karte ir fufelis. Domāju aiziet uz AB dambi pa taisno pāri Āgenskalna līcim, A visur gar krastu kkāds pelekbruns ūdens un salūzis ledus, nācās iet ar līkumu

Sīcim zobi nāk

Tired Spongebob Squarepants GIF

7 Likes

Cik h sanāk dienā gulēt?

Pirms zobiem bija kādas nepilnas 7 :smiling_face_with_tear: šonakt moš 3 sanāca pa visu nakti

5 Likes

Today I added another one for the list of offenses of casual bullshittery:
“Charging a car battery with a phone charger”

9 Likes

Piena zobiņi vai jau molārie?
Ilkņi (pēdējie) ir sāpīgākie. :smiling_face_with_tear:

Tikai paši pirmie- abi priekšējie apakšējie. Viens ir ārā, otrs vēl tuvojas :smiling_face_with_tear: