Ko Tu šodien darīji?

Uh, pirmie :smiling_face_with_tear:
Es šobrīd ar 3 molāriem vienlaicīgi mokos. :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Aktīvā zobu sezona :smiling_face_with_tear:

1 Like

Šodien satraumēju roku vairāk ar krātiņu kā kaķis mani.(ikgadējo pošu vizīte) Tagad, kad ir pilnība izaudzis uz sametas kliņģerī kļūst gandrīz kā vombats.

8 Likes

5 kg vombats :grin: viņš ar kakā aizliegtos kārums sieriņus?

Sākās vakar, turpinot šodien un tuvākajā laikā.

Pirmā avārija. Var apsveikt. :sweat_smile::joy: Mani paņēma dupsī un it kā nekā traka, vien neliela švīka. Saskaņoto salikām, tomēr šodien verot vaļā bagāžnieku konstatēju interesantu pavērsienu. Neveras.
Nu lab, varbūt piesala, ar ceturto dabūju vaļā, bet taisot ciet, tudiš pīp. Slēdzene kaut kādā rakā ir tuvāk nekā vajadzētu būt. Faktiski atduras jau pret skrūvēm, kas stiprina “skavu”.
Faktiski aptuveni pa 5mm. Kaut kā paceļot, kaut kā ar spēku ciet aizdabūju.
Nu ko, pirmdien zvanīšu vainīgā apdrošināšanai. :face_with_peeking_eye:
Redzēs ko teikt labu.

9 Likes

kas tad tevi sabučoja un kādā augstumā?

Škoda.
Aizmugurē bamperim pa vidu, tur palika vēl ķip krāsiņa, švīka. Izpūtējs vēl sasmērēja šim apakšu.

Vienīgi, kas liek domāt, ka viņš varbūt paspieda man kko augšā :thinking::man_shrugging:

Rīgā ielas netīras, katru nedēļu mazgāju :sweat_smile::man_facepalming:

Ar sarkanu kur tas izputēja nospiedums

3 Likes

Veiksmi!
Bieži vien var arī viņiem vienkārši mājās lapā iesniegt visus dokumentus. Savu mašīnu apdrošināšanas gadījumā remontēju šeit: http://bavariapaint.lv/lv . Man likās ka visu smuki izdarīja. Vienīgi diezgan ilgi, kādas 3 nedēļas vajadzēja gaidīt kamēr sataisīs(bet tur man vajadzēja metināt visu aizmugurējo spārnu).

1 Like

vienīgais, kas nāk prātā ir ka to brūno slieksni uz augšu paspieda. slēdzenes cilpa gan ir pieskrūvēta pie bundžas, un zem bampera ir deformācijas stienis, kuram būtu jāuzņem sitiena vairums, pirms sāk kas cits locīties.

Sazvanīšos, ko šie teiks, norīkos konkrētu servisu vai kā citādi.

Nepatīkami vēl tas, ka ja es būtu strauji bremzējis, bet es biju apstājies un kad biju jau nekustīgs sitiens sekoja pēc 1-2 sek. Nevienu neaiztiku, es vēl biju labs šoferis un todien daudzus palaidu, audzējus sev karmu saucas XD. Nebija steigas, ielas bija diezgan tīras un palaist nebija problēmu
Un še tev :D

1 Like

Ir vērts pagaidīt, ja tomēr labi sataisa visu.

Hm, tai Škodai pat varētu būt automātiskā avārijas bremzēšana.

@Kadiljaks , a tu reģistratoram SD jau ieliki un apguvi funkcijas? Tam īpaši šajā gadījumā tas lielais pluss ka arī aizmugurē notiekošo ieraksta.

1 Like

Neesmu vēl pārbaudījis. To čekošu. Sitiena mirklī “aizpīpētāja” spraudnis izlidoja un kamera atslēdzās. Laikam.. nesmu droš vai maz biju iespraudis viņu :thinking:

Sitiens bija normāls, nav stiprākais ko esmu piedzīvojis, bet likās sākotnēji, ka viss ir traki, vien atskatoties atpakaļskata spogulī, vai stikls uz vietas izelpoju, bet biju gatavs, ka bampers ir čupā.
Pieredze, pieredze :sweat_smile: Daudzus momenti man pašam jau uzpeld, kurus zinu pēc grāmatas, ka jādara, bet reāli aizmirsu tajā mirklī :person_facepalming:

Šodien slidoju Māras dīķi, pēc @H_Hercogs ieteikuma :D

Kāds jauks cilvēks bija nošķūrējis daļu no dīķa lai visi varētu izklaidēties.

11 Likes

Aizbraucu paciemoties jūras pusē tīri mentālajai veselībai

14 Likes

Ledus gabali izsktās kā senlatviešu viensēta no attāluma. Māja, rija un pirts :sweat_smile:

8 Likes

Kāds tur savus gumijniekus pazaudējis?

7 Likes

Pārvilka uz slidām.

1 Like

Veicu veiksmīgu operāciju. Tagad man ir lēta mikrene.

10 Likes