Ko Tu šodien darīji?

Have A break, have A kit kat :smiling_face_with_three_hearts:

7 Likes

Hospital vending machine kitkats hit different

1 Like

Šodien ļoti slikti gulēju panākti temperatūras dēļ, no rīta piecēlos, knapi atradu spēkus kaut ko uztaisīt ātri paēst, ēst galīgi negribējās, visu līdz galam neapēdu un tikai pēc tam iedzēru tableti un pagulēju mierīgi vienu stundu. Palika labāk kaut galva biš vēl sāpēja tomēr devos uz kursiem - tur bija viss ok. Vet kad devos pēc kursiem atkal palika slikti, knapi atradu sev spēkus nopirkt vismaz apelsīnus un citronu, tēju nopirkt nepaspēju. So you know es dzīvoju kojās un tējas man mājās dafiga, bet uz kojām paņēmu tikai piparmētras tēju un medus nav :sweat_smile: I know tas ir stulbi, bet paldies dievam medikamentus paņēmu. Atbraucu pēc kursiem uz kojām ātri uztaisu Coldrex dzērienu palika labāk un pagulēju vēl 2h. Tagad atkal palika slikti būs jādzer tableti, cerams ka šodien pagulēšu normāli. Rīt pa dienu vajag kaut kā nofilmēt darbiņu, nofilmēt pilsēti. Nolēmu, ka pēc tā braukšu mājas un pirmdien uz angleni neiešu, cerams ka atļaujs tehniku nodot otrdien pa dienu nevis pirmdien no rīta :face_holding_back_tears:, jo man bija jānodod pirmdien.

3 Likes

Pastaigājos pa daugavas ledu.

Mēģināju izmērīt dziļumu. Urbja garums bija 12cm, tātad ledus vēl dziļāks bija.

7 Likes

Uz policijas neuzravies?

Tas bija aizvakar, tāpēc nē. Vienīgi pie dzelzsceļa tilta. Ejot tam tuvāk dzirdu kā kāds pa skaļruni saka kaut ko “velosipēds” kaut ko. Sapratu ka dzen prom un tik safočēju dažas bildes.

Kontekstam:
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/07.02.2026-ari-aizliegums-neattur-cilvekus-riga-kapt-uz-daugavas-ledus.a633568/

Šitas čalis ir apģērbies kā pavasarim :sweat_smile::joy:

4 Likes

Hmm atzīmēju sievas tēva dzimšanas dien ar tiramisū ruleti, iesāku tulkot no game no life 5 sēriju un chainsaw man pirmo sēriju. un saņēmu video kasetes no ogres, kurās ir pokemoni, digimoni, jugio un beibleidi un vecie čiripaškas latviešu valodā, kuras vēl jāpāraksta.:saluting_face:

4 Likes

tīri konteksta ziņā, gadījumā velns nav piemērotāks tulkojums?

1 Like

tā casually izvelk urbi no kabatas un sāk urbt Daugavu, dats mah man! ;D

3 Likes

Pirmo dienas daļu pavadīju pārkārtojot rīkus lai iemānītu kastīšu sistēmu

8 Likes

Pienācis tas laiks, kad katru gadu izskati visas iepriekšējā gada bildes un veidoju foto grāmatu.

Izskatīju tikai janvāri, bet jau 26 LPP.

4 Likes