Diskus mainīt šķita izšķērdīgi, bet tomēr bija rievaini.
Jaundzimis teļš man metās virsū ar tādu niknu sparu, ka es parāvos līdzi, iespiedzos un metos bēgt ![]()
Žēl ka nebija kameras, vīrs no smiekliem gandrīz apvēlās.
Lil bro was born and immediately chose violence
Kaimiņš tādus teļus uz reiz nokauj un izbaro suņiem
Ūja izšķērdība
izaudzis viņš tak pašlaik maksā pāri štukai
Tieši nesen skatījos, ka vecos diskus var nofrēzēt, tikai nezinu kur Latvijā ko tādu darītu un vai vispār
No šīm zivtiņām tik jābūt uzmanīgam - viņas var bieži pārnēsāt lipīgas slimības no iepriekšējiem ciemiņiem, kas lika savas kājas ūdenī.
oh shit, rip my feet ![]()
Protams, nav visu laiku
Bet ar šīm zivtiņām ir šāda iespējamība.
Nomierināji saucās ![]()
nepalīdzēja XD
Cilvēkam visu vakaru sap*su ![]()
Šodien mehāniķi bija atvilkuši uz darbnīcu Sürstromming. Nebija tik traki, viens otrs rīstījās bet pati zivs ārkārtīgi sāļa. Galīgi nebija man, tomēr konsoliditatei gabalu apēdu.
Kā tu raksturotu tās smaku?
Notekūdeņi
Šodien pabeidzu FF7 Remake, bija fantastiska spēle, bet skatoties uz savām stundām pārāk ātri pabeidzu : D, vajadzeja but vismaz 35 stundām, bet izlaidu lielākumu side quests
Izbraucu pirmajā šīs sezonas velo braucienā, no Vemīlgrāvja uz Garkalni un atpakaļ uz Rīgu caur mežiem, bija tīri ok bet ieplēsu purvā un dabūju slapjas pēdas. Kopā bija 62km kas nav slikti bet vēletos mazliet ātrāk lai iet
Ja es sasniegtu tādu ciparu, tas būtu mans visu laiku rekords. xD Šis man gan atgādina, ka jāiet pamīties. Esmu ielaidies un kājas galīgi švakas palikušas.