Ko Tu šodien darīji?

Diskus mainīt šķita izšķērdīgi, bet tomēr bija rievaini.

clideo_editor_97fb6240713a4504ba923c3d4d0f8f992

10 Likes

Jaundzimis teļš man metās virsū ar tādu niknu sparu, ka es parāvos līdzi, iespiedzos un metos bēgt :sweat_smile:

Žēl ka nebija kameras, vīrs no smiekliem gandrīz apvēlās.

14 Likes

Lil bro was born and immediately chose violence

1 Like

Kaimiņš tādus teļus uz reiz nokauj un izbaro suņiem

2 Likes

Ūja izšķērdība :joy: izaudzis viņš tak pašlaik maksā pāri štukai

2 Likes

Tieši nesen skatījos, ka vecos diskus var nofrēzēt, tikai nezinu kur Latvijā ko tādu darītu un vai vispār

biju zivju barība

7 Likes

No šīm zivtiņām tik jābūt uzmanīgam - viņas var bieži pārnēsāt lipīgas slimības no iepriekšējiem ciemiņiem, kas lika savas kājas ūdenī.

4 Likes

oh shit, rip my feet :skull:

1 Like

Protams, nav visu laiku :smiley: Bet ar šīm zivtiņām ir šāda iespējamība.

Nomierināji saucās :smiley:
nepalīdzēja XD

5 Likes

9 Likes

Cilvēkam visu vakaru sap*su :joy:

5 Likes

Finally, pabeidzām filmēt :)

9 Likes

Šodien mehāniķi bija atvilkuši uz darbnīcu Sürstromming. Nebija tik traki, viens otrs rīstījās bet pati zivs ārkārtīgi sāļa. Galīgi nebija man, tomēr konsoliditatei gabalu apēdu.

8 Likes

Kā tu raksturotu tās smaku?

Notekūdeņi

5 Likes

Šodien pabeidzu FF7 Remake, bija fantastiska spēle, bet skatoties uz savām stundām pārāk ātri pabeidzu : D, vajadzeja but vismaz 35 stundām, bet izlaidu lielākumu side quests

2 Likes

Izbraucu pirmajā šīs sezonas velo braucienā, no Vemīlgrāvja uz Garkalni un atpakaļ uz Rīgu caur mežiem, bija tīri ok bet ieplēsu purvā un dabūju slapjas pēdas. Kopā bija 62km kas nav slikti bet vēletos mazliet ātrāk lai iet

7 Likes

Ja es sasniegtu tādu ciparu, tas būtu mans visu laiku rekords. xD Šis man gan atgādina, ka jāiet pamīties. Esmu ielaidies un kājas galīgi švakas palikušas.