:o Vai tu brauc pa zināmu ceļu, randomā vai lieto kādu aplikāciju/karti? Es ļoti gribu aizbraukt no centra kaut kur ārpus Rīgas, bet nav daudz oficiālu celiņu
Es braucu pēc google maps, biju plānojis pa mežistrādes ceļiem, izņemot tur upe bija ielikta kā ceļš. Ja gribi pa zināmiem ceļiem braukt, nu manā gadijumā takām jo man meži patīk, var skatīties Strava kur rāda populāros maršrutus. Pa Vecāķu kāpām ir baigi labas takas, pie Baložiem arī.
Parasti nav tik liels yolo un mazliet vairāk izplānoju kur braukšu tho :D
gar lielupi uz jūrmalu bija labs un drošs veloceliņš, ar smuku skatu
Līdz Rīgas HES arī puslīdz normāli ir, tik veloceliņš izbeidzas un tad caur dārziņiem jābrauc
Šeit pat vēl aptverošāka karte: Rīgas veloceliņu karte | GEODATALAND
Es teiktu ja grib tādu chill braucienu var uz Jūrmalu aizbraukt, tur nesen izbūvēja no Imantas ceļu, bet ja gribas mazliet interesantāk tad no Vecāķiem uz Carnikavu pa kāpām ir baigi forši
Te jau baigi daudz trūkst, jaskatās faktiski kur cilvēki brauc, tāpēc Strava ir labs šadām aktivitātēm
Šodien darbīga diena:
Saliku turmšo redeli, smukāku haubi, durvis un strādājošu ABS bloku. Beidzot uzstādīju arī cienīgu videoreģistratoru.
Kāds modelis?
Gaismas balanss iet mazliet haywire, bet ne viņa ir jauna, ne es esmu racies cauri iestatījumiem.
Cik ēd uz 100? Cik zinu benzīna volvo nav tie ekonomiskākie
konsole rāda 8,5 bet praksē gāze iet uz 11-13l/100km
šodien no Valmieras braucot, Prezidents ar savu vāģi mūs apdzina ;D
Veicu pirmo pasūtījumu no Amazon. Jocīga sajūta, jo pats par viņiem jūtos aizspriedumains, bet labākas iespējas diži nebija.
No amazon.de?
Yes, yes.
Šodien bija diezgan jautra un amazing diena, diezgan daudz kas bija.
Sākumā es ar kursabiedreni devāmies filmēt manu īso dokumentālo filmu par režisori Dace Rīdūzi, par tēmu “kā cilvēks dara savu darbu”. Viņa ir režisore leļļu animācijas studijā “Animācijas brigāde”, šī studija ir viss vecākā animācijas studija Latvijā. Šogad animācijas studija svin 60. gadu jubileju
Diemžēl es netiku uz to laiku, kad tika taisīta pati leļļu animācija “Sfinksas Albertas smaids”. Bet šodien izdevās pabūt skaņu studijā “Jura Podnieka Studija”,kur ierakstīja skaņas animācijas filmai. Bet tas nav viss, būs vēl vienu dienu jāfilmē, man vajadzēs interviju no viņas.
Pēc tam mēs devāmies uz Rīgas ZOO kopā ar viņas radiniekiem no Anglijas.
Tad mēs devāmies filmēt kursabiedrenes dokumentālo filmu par pasniedzēju no Korejas, par “taekwondo”. Un, ka es sapratu no viņa teiktā, viņi paši ne izlemj doties uz kuru valsti pasniegt to, tur pieņem lēmumu viņu vietā, nu viņus speciāli sūta uz citām valstīm pasniegt teakwondo, lai to promote tālāk nu popularizēt.
Maciņš raud ![]()