Es šodien kārtoju pilnīgi visu, lieku pa kastēm, jo man nākamnedēļ ir jāpārvācās…uz otro stāvu
Man ar kārtošanu problēma ir tāda, ka vai nu VISS ir jāsakārto perfekti pa kastēm un plauktiņiem, līdz katrai zeķei un skrūvei, vai nekas. Šobrīd laikam “viss”. Cik ilgi paiet organizēt dažādu tipu matu sprādzes? Laikam jau divas stundas, bet nezinu, jo rītdien meklēšu labāku trauku un kartošu no jauna
Man viss dzīvoklis principā sastāv no random lietu kastēm, ar aptuvenu vienojošo vadmotīvu kā “Ziemassvētku rotājumi”, “dabas lietas”, “gunpla detaļas un mākslīgi mini dārgakmeņi” utt
Parasti uz kārtošanas beigām ir besis un sametu pēdējās 20 random lietas vienā kastē, bet man vispār ir diez gan organizēta sistēma. Varbūt tas ir ieradums no tā, ka bieži pārvācos, un radās besis katru reizi no nulles lietas meklēt un kārtot. Attiecīgi man viss stāv kastēs kuras var viegli ielikt citās, lielākās kastēs.
Es savām kastēm uztaisīju aplikāciju. Vajag uzlīmēt uz kastes svītru kodu un tad noskenēju to, safočēju un uzrakstu ko ieliku iekšā. Kad vajag kaut ko atrast, caur telefonu varu uzrakstīt un uzreiz parāda bildi un kurā kastē atrodas. Šādi man jau vesels skapis ar random lietu kastēm un visu pēc tam atrodu.
Pusmiegaina gāju cauri Stema Next Fest jo izradijās pēdēja diena kad normāli visu var iečekot.Savācu beigās 26 spēļu demo ko pēc tam ar @Rashomeow iečekosim vai ir spēlējamas
Šodien sanāca pavazāties pa Sarkandaugavu, tā skaitā dauderu parku un provodņiku. Riktīgi daudz ielu mākslas patiesībā te ir.
Fun fact, tumszilā evaņģēlija policijas iecirkņa interjers ir provodņikā filmēts