Ko Tu šodien darīji?

Es šodien kārtoju pilnīgi visu, lieku pa kastēm, jo man nākamnedēļ ir jāpārvācās…uz otro stāvu :relieved_face:

Man ar kārtošanu problēma ir tāda, ka vai nu VISS ir jāsakārto perfekti pa kastēm un plauktiņiem, līdz katrai zeķei un skrūvei, vai nekas. Šobrīd laikam “viss”. Cik ilgi paiet organizēt dažādu tipu matu sprādzes? Laikam jau divas stundas, bet nezinu, jo rītdien meklēšu labāku trauku un kartošu no jauna :clown_face:

6 Likes

A tev nav tāda… “random lietu kaste”

Takā vispār?

Man viss dzīvoklis principā sastāv no random lietu kastēm, ar aptuvenu vienojošo vadmotīvu kā “Ziemassvētku rotājumi”, “dabas lietas”, “gunpla detaļas un mākslīgi mini dārgakmeņi” utt

1 Like

Parasti uz kārtošanas beigām ir besis un sametu pēdējās 20 random lietas vienā kastē, bet man vispār ir diez gan organizēta sistēma. Varbūt tas ir ieradums no tā, ka bieži pārvācos, un radās besis katru reizi no nulles lietas meklēt un kārtot. Attiecīgi man viss stāv kastēs kuras var viegli ielikt citās, lielākās kastēs. :sweat_smile:

1 Like

Varētu būt, man šogad bija pirmā pārvākšanās ar reālu apjomu mantām, un tur man bija ļoti liels bardaks XD

Braucu gar uzvaras parku, skatos tur būvē infrastruktūru kkādam pasākumam.

Laikam šim

Mana kārtošanas sistēma ir

Man ir kastes, bet es kā likums aizmirstu kas ir manās kastēs. xD

3 Likes

Es savām kastēm uztaisīju aplikāciju. Vajag uzlīmēt uz kastes svītru kodu un tad noskenēju to, safočēju un uzrakstu ko ieliku iekšā. Kad vajag kaut ko atrast, caur telefonu varu uzrakstīt un uzreiz parāda bildi un kurā kastē atrodas. Šādi man jau vesels skapis ar random lietu kastēm un visu pēc tam atrodu.

8 Likes

dope, man ir uzlīmju printeris, svītru kods nesanāks, bet moš kaut kādu ascii id sistēmu var izveidot, citādi viss haosā.

Es tieši ar savu uzlīmju printeri printēju svītru kodus. Man ir brother

Man arī brother, bet jūtu, ka iespējams cita veida.

1 Like

Hm… Ideja jau interesanta, bet tas varētu būt overkill manām 3 kastēm. :joy:

Cik daudz kastes tev ir?

Pusmiegaina gāju cauri Stema Next Fest jo izradijās pēdēja diena kad normāli visu var iečekot.Savācu beigās 26 spēļu demo ko pēc tam ar @Rashomeow iečekosim vai ir spēlējamas

4 Likes

Kādas 30 + pāris vēl garāžā

1 Like

Pieliku pļaujenei lielākus riteņus lai garāka zālīte paliek un neķeras aiz skudru pūžņiem tik ļoti.

Savā skopumā protams būtu varējis izgriezt no finiera, bet pēc tam zemi noskrāpēt būtu neiespējami.

4 Likes

Šodien sanāca pavazāties pa Sarkandaugavu, tā skaitā dauderu parku un provodņiku. Riktīgi daudz ielu mākslas patiesībā te ir.
Fun fact, tumszilā evaņģēlija policijas iecirkņa interjers ir provodņikā filmēts

8 Likes

Disku golfa diena.

7 Likes

Minēšu ka Igaunijā?

Ne līdz galam, bet tuvu.

5 Likes

Eh Zviedrija, close enough XD