spēlēju badmintonu
Aizvedu brālīti (~6 gadi) uz viņa pirmo filmu kinoteātrī :D Izcila kompānija - Viņam ļoti patika, uzreiz pēc filmas bija gatavs kaut vai maratonam, pat lūdzās palikt līdz filmu titru (credits?) beigām, un es viņam skaidroju kas tur viss interesants sarakstīts un kā tiek taisītas filmas. Man arī patīk pasēdēt līdz beigām tātad es biju labā kompānijā.
Mēs noskatījāmies Toy Story 5, neesmu Toy Story mīlētāja bet man filma patika. Bija sirsnīga.
Protams, mēs ēdam klasisko popkornu ar mākslīgo sviestu, kas garšo tik labi, ka labāk nejautāt no kā tas sastāv. ![]()
Šodien braucot no vasarnīcas, precizāk, gandrīz vai peldot, pieredzēju zibens spērienu gana tuvu
Diben caurums godīgi sakot sažmiedzās, savukārt gājēju ietves šķērsotājs - cerams lietus izskaloja bikses pietiekami ![]()
Videoreģistratora video - klasisks ar tikpat klasiskiem izteicieniem beigās ![]()
Vismaz Mārtijs ar Doku zinās, kad un kur iesper zibens :D
Un ķirsītis pa virsu - riteņbraucējs tumšā laikā, lietainā kā no Niagāras ūdenskrituma, gandrīz vai palika man uz auto sāna, vispār neredzēju viņu no aizmugures
. Lai jau tā pagriezienu veicu super lēni un vairāks reizes atskatoties. Šis ar brauc tumšā apgērbā un bez nevienas gaismiņas, varbūt bija, bet pamanīt galīgi nevarēja, aizcilpoja tālāk nosaucot mani par idiotu ![]()
Šeit atkal kā vienmēr, tieši nelaikā bija atslēgts videoreģsitrators
![]()
Bet nu traks laiks, bija gana mazliet nekomfortabli braukt, dažbrīd pat automāšinas nevarēja redzēt, neskaitot uguņus. I to, tikai pāris demitu metru pirms. Redzēju citus ar avārijas uguņiem vnk malā bija nostājušies.
Fandoms @Kadiljaks zelta citātu vērts: “Ņihujā!” ![]()
Tur vēl viens vārds bija ![]()
Tātad tie ir @Kadiljaks tuvākie sirdij lamu vārdi. :D
Interesanti kur tieši iespēra zibens, vai mašīnā, vai kokā? Nākamajā rītā iesēdies mašīnā un redzi ka tev ierīkots jumta logs.
Biju uz Jelgavas galda spēļu svētdienu, iemācījos Ada’s Dream - par pirmā datora veidošanu alternatīvā vēstures versijā, kur Adai tas varbūt arī izdevās. Ļoti smaga, bet interesanta spēle, prasīja gandrīz četras stundas ar četriem spēlētājiem.
Un iemacījos arī Deep Regrets - par tādu jokainu zvejošanu, kur tu vari izvilkt visu no krakeniem līdz dārgumu lādēm un cilvēku, kas ir dzīvs, bet nerunā. Nedēļas laikā izvēlies katru dienu, kur doties - zvejot okeānā vai uz ostu pirkt ekipējumu labākiem ķērieniem vai pārdot noķerto. Jokaino cilvēku pārdevu ostā un par naudiņām dabūju labu makšķeri. Par to gan bija jāuzņem “regret” kārtis - tam, kam spēles beigās visvairāk nožēloto ķērienu vai pārdevienu, zaudē savu labāko ķēriena kārti.
Pusmiegā vazājos pa Varšavu (17 stundu pārsēšanās; pirms šī gulēju apmēram 3 stundas pēdējās 36 stundās…)
Varšavai dodu 9/10. Bieži dzirdu, ka te nekā nav, bet te ir riktīgi forši, ja biki aizčāpo ārpus centra. 100% jāplāno garāks ceļojums, kad ķermenis nav noguruma lūzuma punktā :D
šī tev bija pirmā reize Varšavā?
Nē, bet pagājušajā reizē arī biju tikai uz vienu dienu, un laikam redzēju to daļu, par kuru visi saka, ka tur nekā nav ![]()
- apgriezu tūju dzīvžogu, vēlāk iemetīšu bildi “zaļo pirkstiņu” topikā
- sāku medīt auto detaļas gan lietoto auto rezervju daļu tirgū, gan jaunas (augustā skate ;D)
Biju Siguldā pie gāzes iekārtu spečukiem. Atklājām, ka mana gāzss iekārta ir metama jo bojātā sūkņa ražotāji ir sen nogājuši pa burbuli, un rezerves daļu krājumi izsīkuši.
Biju iegājis vienā veikaliņā, man pārdevēja iedeva eiro atlaidi jo bija jāgaida rindā un vēl novēlēja 7 tūkstošus laimīgu dienu ![]()
Biju pie higēnista. Vēl projām jūtu asins garšu un visa mute niez. Sēžot krēslā prātoju, intuitīvi zobu skrāpēšana ar metāla instrumentu diži neliekas veselīga. Kā tas iegājies, ka higēnisti drīkst mums izkrāpēt visu muti, bet man aizrāda par pārāk cītīgu birstes lietošanu. :D
Biju uz traumpunkta uzņemšanu, ieplēsu ikros muskuli sporta spēlēs, bet nu nekas pārāk traģisks nav - sēžot un guļot nejūtu, tikai staigājot dur ar adatu. Tagad rindas kārtībā jātiek us sonogrāfiju paskatīties, kurš tieši muskulis un cik traki.
Noskatījos Odyssey. Gandrīz izgāju no kinoteātra pēc ~30 minūtēm filmas skaņas dizaina dēļ
Filma ir kopumā laba, bet es tikai skatītos vēlreiz ja būtu versija ar mazāk blah mūziku
dažbrīd likās ka palikšu kurls :D