Visiem vienkārši vajag slimības lapu. ![]()
Noslīpēju savus gadskārtu dēļus un sāku skaitīt. Nepabeidzu bet jau vidējais vevums ir ap 100 gadiem. More or less pabeidzu krāsot masku winterconam. Paskatījos pāris video, kur meklē fosilizētus haizivju zobus. Beidzot uzsāku skatīties raven on the inner garden. Pirmie iespaidi labi. Tā kā Gossick, bet galīgi ne tā kā Gossick. Tikko kursa čatā saņēmu ziņu ka meklē paligus valsts bio olimpiādēs organizācijā - pieteicos
Priecīgus Ziemīšus visiem! ![]()
Šodien beidzot sāku taisīt piparkūku mājiņu:
Uztaisīju arī mini sniegvīru
tagad beidzot svētku vakariņas un tad drošvien kādas galda spēles, christmas movieees un dāvanas, huhu, es nez jums liekas filma Die Hard kā ziemīšu filma? ![]()
Yes sir. Pat labāk skatīties nekā viens pats mājās.
Man viņa neraisa xmas vibez ;D so, no. Bet tai pat laikā, manis pēc, lai skatās kā ziemīšu filma :D
es tagad tieši skatos home alone 2 ![]()
![]()
Runājot par Ziemassvētku filmām, the violent night actually slaps.
Pamodos. Divi dienā. Stundu paspēlēju Asphalt. Piecēlos. Pāedu. Iespāru pa savu slinko pēcpusi un sakopu māju. Sanesu malku. Salboju skapi. Izpušķoju egli. Nomazgājos. Vārīti pelmeņi. Atkal. Garšīgi. Mans top ēdiens šonedēļ. Railway empire nolēmu uzspēlēt. Nevaru vienu misiju izziet. Šoreiz pat spēli nokarināju ar savām izdarībām.
Pamatā pavadīju dienu gultā, jo esmu apslimis. Kustēties ir pārāk sāpīgi.
Es viņas bērnībā tik daudz esmu redzējis, ka nespēju sev vairs to nedarīt. :D
Mana mīļākā ir White Christmas no Black mirror, un tā arī mīļākā epizode visā seriālā
Šovakar noskatījos Violent Night, daudz nespoilojot - labas Home Alone references.
Dabai draudzīga eglīte ![]()
sooo cuuute! a augļus viņš ar dod, i mean actual citronus?
Nevarēju izdomāt piemērotāku topiku tāpēc lieku šeit!
Sumināts, @Menestrels !
Paldies!
Šodien saņēmu apsveikumu. :D
Kā bonus - nesen biju pankūkotavā/kebabnīcā Spilves lidlaukā. Tas ir tik lielā nekurienē, ka ejot uz turieni es pēdējā laikā esmu saticis stirnu un lapsu.
Iesaku gan tikai kādam, ja ļoti gribas ēst un ir ļoti vēls. ![]()
Sveicieni svētkos @Menestrels ![]()

Paldies!
Pievienojos sviecieniem.
Also es griezu siļķi kažokā šodien un stabili iegriezu pirkstā. Kā varat iedomāties, dikti sāp XD. Kā parasti - tuvojojoties dzimšanas dienai dabūju traumas