Ko Tu šodien darīji?

Sveiciens Menestrelim!

Atgriezos no darba, paēdu buljona pīrādziņus, ātri izgāju Genshin dailies, noskatījos 2 anime epizodes un gulēt. Šonakt 4. (Pēdējā pirms jaunā gada) maiņa. Tādas aizdomas, ka jauno gadu nogulēšu. :sweat_smile:

Paldies!

2 Likes

Pavadīju 5 stundas pie stūres lai tiktu pie netīra dīvāna.

2 Likes

Esmu pieēdies siļķi kažokā un citus klasiskos vecgada salātus, skatos fossiliju medīšanas video. Laimīgu jauno gadu visiem

4 Likes

Pie ģimenes? Man ar Ziemassvētkiem jau pietika, izvēlējos pirmo reizi palikt komfortā un tomēr nebraukt. Nedēļas laikā nekas nebūs mainījies.

Priecīgu jauno gadu tev ar!

1 Like

Man vispār šodien dubultsvētki. Šodien arī dzimšanas diena xd. Personīgi esmu apmulsis ko īsti tagad svinu

Šodien izcīnījos ar melleņu siera kūku, cerams, ka līdz pusnaktij būs gatava ēšanai! :ok_hand: Jaunu laimīgo gadu, visiem! :confetti_ball::champagne::tada::clinking_glasses:

3 Likes

sveicieni gan dzimpukā, gan jaunajā gadā :kawaii_potato:

2 Likes

Sveicieni Hercogam un visiem laimīgu jauno gadu! :slight_smile:

1 Like

Daudz laimes dubultā! ;D

3 Likes

Sveiciens svētkos :smiley:

9 Likes

Es nesen uzzināju par psiholoģiskas palīdzības botu Tumblerī un šodien nolēmu to izpētīt. Tas strādā tā, ka cilvēki konkretā momentā iedalās tajos kam ir vajadzīga palīdzība un tajos kas grib sniegt palīdzību. Sanāk anonīma saruna, kas maksimāli sastāv no 3 īsziņam. Un arī sākumā tiek sniegta ļoti īsa instruktāža, kā ir labāk atbildēt, ja gribi kādam palīdzēt. Ļoti skaista sistēma manuprāt

1 Like

Pievienojos @Menestrels sveicēju pulkam ar!

@Jua Forša torte!

@N0_0rie Varu kļūdīties, bet man galvā stāv, ka tas viņiem kādu laiku pastāv. Varu kļūdīties. Bija Latvijā, kaut kas līdzīgs, neatminos, kas piedāvāja, bet atminos, ka bija ar iespēja vismaz “uzklausīt” cilvēku…

1 Like

Nezinu, cik ilgi eksistē, bet forši ka ir. Tas viss īstenībā ļoti palīdz palīdzēt arī sev, jo iemācies teikt pareizos vārdus, kurus var pārnest vēlāk arī uz sevi. Es pāris gadus atpakaļ sāku mācīties kā runāt ar cilvēkiem par emocijam un šobrīd tas sanāk daudz vienkāršāk. Un burtiski 2. teksts ko es dabuju, kāmēr pētīju kokobot, aprakstīja tieši manu pamata problēmu. I love Tumblr even more now

1 Like

Ja tas ir tava roku darbs, tad tev jāpiekabina vārdam klāt " Serufu"

Atsauce uz tās DIY animes galveno tēlu, ja nu kāds dikti apmulsis

This is soo cooool :owocry:

Godīgi sakot man ieraugot pirmo bildi radās 2 jautājumi:
Kur tāds milzenis izrauts un otrs: kā viņa to pagatavoja?

Īstenībā šīs var laikam arī izraisīt atkarību. Kāpēc ir tik sarežģīti atrast veselīgu sociālās mījiedarbības formātu?

1 Like

man liekās ka šis nav tai, bet Sideserf studio specializējās hiperrealistiskās kūkās