Es cenšos rādīt ja braucu pa ceļu kopā ar mašīnām. Taču es tā pat vienmēr apstājos krustojumos un palaižu vispirms visas mašīnas pretējā joslā, jo nekad nezinu, vai tās brauks uz priekšu vai griezīsies man priekšā, jo tās arī reti rāda pagriezienus. ![]()
Neesmu pret streiktiem- Veselīga lieta. Piekrītu.
Tieši šis moments, ka daļa šo streikotāju, streiko, jo ir jautri pabraukāties kā gribi. Nevis tāpēc, ka grib panākt lietu izmaiņu.
Cik atminos ir viens no viņu stūrakmeņiem. Mums daudzas lietas nosedz likumdošanas. Neesmu ļoti dziļi pētījis. Jo ir nemazāk likumu, kas pasargā tieši darba devēju.
Savienības, no malas, reizēm šķiet ir kā tāds reketieru biznes ar ko var šanažēt valdību. Jautājums cik no visiem tiem streikiem ir attaisnoti. Jo ja esi savienībā, tev nav izvēles, pa ja gribi pastrādāt.
Jo kādreiz bija streika likums Latvijā, kurš vairāk nav aktuāls, faktiski vai nu arodbiedrības piesaka vai darbinieki brīvā veidā - pa savam vienkāršojot it kā procesus. Nezinu, kā tas dabā nostrādātu, piemēram rūpnīcas darbinieki sagribētu streikot.
Divas reizes esmu konkrēti redzējis pagrieziena radītājus . Man bija acis kubā, vienā reizē ar kolēģiem braucu, tie ar nesaprašānā XD
True, pasākumā ir liela burzma ar streikotājiem, kas to dara principa dēļ, ģimenēm, kuras vnk grib darīt kaut ko interesantu brīvajā dienā, nokaitinātiem riteņbraucējiem, kuri grib sagādāt neērtības auto vadītājiem, vingrotājiem, kuri grib izaicinājumu, un vēl random riteņbraucējiem, kuri ievandās vispār nesaprotot, kas notiek. Es pat nezinu kurā kategorijā es iekrītu, bet laikam vairākās :D