Kritiskā masa 1. maijā

Tuvojas viens no maniem mīļākajiem ikgadējiem pasākumiem! Varbūt kāds cits arī plāno piedalīties, vai gribētu izmēģināt, pabraukāties kopā?

Piektdienā 1. maijā, 13.00, tikšanās pie Dailes teātra.

Neatceros, cik garš bija maršruts iepriekšējos gados, bet nu 10km+ noteikti, neieskaitot gandrīz tik pat garu ceļu atpakaļ no galapunkta. Protams, var pārstāt braukt un mainīt plānus jebkurā brīdī, pamest pūli un sameklēt kaut ko garšīgu ko uzēst.

6 Likes

Sadly man vienīgais ritenis ir laukos I tas pats pieļauju sarūsējis

1 Like

Tev pie mājas ir riteņu veikals kas piedāvā nomas pakalpojumu Noma - Gandrs

1 Like

Man pašam jāskatās kāds būs laiks. Vēsākā laikā pabraukājot apkārt man pēc tam briesmīgi sāp galva - laikam sapūšs.

2 Likes

Lai tur daudziem riteņi nokrīt :upside_down_face:

Es kā pats riteņ braucējs, lai ar iepauzējies, tomēr, šo pasākumu nekad neesmu atbalstītājis.

Ko tā? Šis kaut kāds neoficiālais brauciens, vai?

Nezinu kā tagad, kādreiz tas bija liekas neoficiāls, no sērijas, nu es te braucu, kas tie pārējie nezinu

Jebkurā formātā šo neatbalstu.

Saprotami! Nezinu tavu iemeslu, bet zinu, ka daudziem tas nepatīk, jo traucē auto satiksmi. Tā kā auto satiksme man traucē katru dienu, man vienmēr paticis šitas pasakums, jo tajā brīdī var redzēt cik cilvēku interesēs būtu attīstīt velo infrastruktūru!

Tas nav “atļauts”, bet neesmu redzējusi, ka valdība vai policija iesaistītos. Viņi parasti zina ka tas notiks un vnk pieskata ka viss ir droši.

1 Like

Nav runa tikai par auto satiksmi.
Visu daudzinātais un slavētais sabiedriskais transports arī cieš un gana smagi. Operatīvais transports. Cilvēki kuri mierīgi dodas savās ikdienas gaitās, tagad jārēķinās ar vismaz papildus stundu.

To ka bars ar īsprātīgiem cilvēkiem savācas, nav runa par visiem, nenozīmē, ka viņiem jel kas interesē. Daļai no šiem interesentiem vajadzētu iemacīties CSN. Nevis pie sarkanā apstājoties nogriezties uz gājēju ietvi.
Infrastruktūra nepaglābs no idiotiem. Jāsāk no sevis audzināšanas - ķiveres, pagriezienu “signāli” un citi drošībai svarīgi momenti. Cik daudzām velopēdām ir visi vajadzīgie atstarotāji? Par ķiverēm un atstarojošām vestītēm nerunāsim.

Misjkūzī, bet mani tas tā piecepī. Es kā riteņbraucējs varu piebremzēt un mierīgi tuntuļoties aiz gājēja, nevis kā klauns džinkstināt un vēl būt neapmierināts par kaut ko.

Nopietni, mani tas bombī vnk par to, cik tie velosipēdisti ir nelaimīgi.
Pašlaik nav obligāti jāreģistrē velosipēds un OCTA jāpērk. Nevajag tiesības obligāti. Runājam par 18+. Velopēdas tik pēlēkā komforta zonā atrodas, ka tas ir vispār brīnums . Policija netrenkā, ja vien alko reidi nav.

Jā varu piekrist, šur tur infrastruktūra ir švaka un uz ceļiem ir bīstamāk, bet autovadītājs vairums, pat neriskēs tuvumā bāzties velosipēdistam, jo auto ir lielāka atbildība, dārgākas izmaksas, vairāk problēmu.
Infrastruktūra atrisinās problēmas daļēji vai mazu daļu.

2 Likes

Aizliegtu vai citādi bloķētu -sāktu gliegt par vārda brīvības un izpausmes ierobežošanu. Ignorēšanu kultūras grupas.

Bet ja nopienti, no malas skatoties, neviens negrib vai nevēlas uzņemties atbildību par to, ja kaut kas pēkšņi notiek. Jo tomēr tāda masa ir jāakordinē, tas nozīmē gana lielu plānošanu un citu resursu patēriņu.

Tikko iedomājos - par to mani var pakārt :D
Varētu cilvēki riteņkrāslos piedalīties. Nu ķipa ar par pieejamību utt., pat vēl asāka tēma faktiski.

Nu tas vispār mums ir zem jebkuras kritikas
Šad tad iemet soc tīklos apeirona video, praktiski pusē no publiskām vietām piekļuve ir nekāda

Kāds vispār ir redzējis velospiēdistu kas rāda pagriezienu? :thinking:

1 Like

Tur, kur iepriekš dzīvoju, katru mēnesi bija cits variants šim pasākumam kuru sauc “Bike Party”, un tajā ir stingri noteikumi, ka dalībniekiem ir jāievēro visi ceļa satiksmes noteikumi (jābrauc labajā pusē, jāapstājas pie sarkanajām gaismām, bērniem obligāti ķiveres) un man liekas, ka konkrētā pilsētā pasākums bija saskaņots ar valdību. Varbūt, ka nē, bet policija tā pat bloķēja ceļus un virzīja satiksmi citur. Dalībnieki un skatītāji rīkojās itkā pasākums būtu parāde/svinības nevis protests, un tas notika pieklājīgi, neskatoties uz satiksmes traucēšanu.

Šeit atmosfēra noteikti atšķiras, tas ir vairāk kā protests (protams, dažiem vienkārši izklaide). Es vispār ļoti atbalstu gandrīz jebkādu protesta veidu, arī ja tas traucē apkārtējiem, un uzskatu, ka ir aplami, ka visi protesti (vai nu neapmierinātības izrādīšana, vai pieprasījums kādiem izmaiņām) ir jāpiesaka valdībai, jo tas jau vairs nav protests.

Jā, šis traucē ikdienas dzīvei daudz cilvēkiem, un jā, parasti citi lieli pasākumi kā protesti un parādes Rīga tiek pieteikti, bei tie pieteiktie protesti tomēr arī visādām lietām “traucē”- darba spēku trūkums, pilni autobusi, biznesi zaudē naudu, utt. Bet, Latvijā ir ļoti maz šādu protestu, jo cilvēki (manuprāt) tur savas mutes un “cer uz labāko” vairāk nekā vajadzētu demokrātiskā valstī. Vācijā darbinieku savienības (Unions?) regulāri iet streikā, un Vācu sabiedrība ar to mierinās un atbalsta darbinieku tiesības to darīt, ja nē vienmēr ir priecīgi ar sekām, jo paiet pāris extra stundas nokļūt mājās vai ir atcelts kāds pieteikums pie ārsta. Latvijā cilvēki ir salīdzinoši pieradināti mieram, un rodas iespaids, ka nevienam nav par neko nekas sakāms, un viss ir labi. Tātad man patīk, ka velo braucējiem ir kaut kas sakāms, jo ir diez gan labi, bet var vienmēr būt labāk. :sweat_smile:

Man ir tā, ka labprāt atbalstu visādu veidu protestu, un vienkārši varu pieņemt, ka diena man personīgi būs apgrūtināta, bet tas ir tāpēc, ka kāds cits tajā brīdī ir “galvenais tels” un vēlas būt sadzirdēts. Tas manuprāt ir veselīgi sabiedrībā un ir ok brīžiem dzīvot diskomfortā. Ja aizliegtu šo, manuprāt jau būtu jāizlied visi līdzīgi pasākumi (lielie koncerti Mežaparkā, parādes pa pilsētu) kuri iztraucē satiksmi un finansiāli apgrūtina pilsētu, jo ir jābloķē ielas vai jānodrošina papildus publiskais transports. Bet mēs tās lietas pieņemam kā svarīgas! Katram kaut kas cits ir svarīgs.

3 Likes

Tici man, būtu diezgan liela daļa kas šo pat atbalstītu, ja tas nozīmētu ka pāris reizes gadā viņi ietaupītu pāris minūtes savās ikdienas gaitās.

Nu paskatoties mūsu neseno vēsturi šito var ļoti labi saprast. Tauta jau vēsturiski ir radusi neapmierinātību paust klusumā pie sevis, un attiecīgi tie kas izvēles to darīt publiski tiek uzskatīti pa traucēkļiem un ākstiem kam nav dzīvē nekā ko darīt

3 Likes

Vot tas ir good question.

Šitam es 10000% piekrītu. Tas nenormāli kaitina. Vairākas reizes man tā bija, kavēju tā dēļ.

Pēc idejas protesta mērķis ir visiem krist uz nerviem, lai tevi pamana. :D Ja tu nevienam neuzkriti uz nerviem - sabāk bija draņķīgs protests.

Es gan pēc nosaukuma “Kritiskā masa” kaut kā iedomājos ko līdzīgu maratonam.

Tas gan, mēs esam ļoti izlutināti. Pie mums protesti galīgi nav ikdienas dzīve.

Tie kas brauc pa brauktuvi vai velo celiņu var parādīt. No ietves braucējiem gan var negaidīt.

Lūk, no skreiriteņa es nekad neesmu redzējis nekādu signālus vai pats signalizējis. Neceļas roka celt roku no stūres. xD

2 Likes

man piemēram patīk variants, kurā teiksim sabiedriskā transporta šoferi streiko, nevis neveicot pārvadājumus, bet par tiem neprasot naudu. Cilvēkam parastais tiek no punkta A uz B, bet vadības birojam pa to netiek ne graša

2 Likes