Librarian: Tidy Up the Arcane Library! ir 3d, solo, simulācijas spēle.
Spēles apraksts:Tev vajag sakārtot 3,072 izmētātās grāmatas pēc iespējas ātrāk. Jo vairāk grāmatu rindu sakārtosi, jo vairāk maģijas varēsi atklāt, kas palīdzēs kārtot bibliotēku.
Kaut kā redzēju reels šo spēli un man bija omg man vajag spēlēt šo spēli, ieliku wishlistā, tad dabūju pa galvu lai ņemu ārā jo brālis sev jau nopirka bet viņam ne pārāk un paldies steam family sharing :D
BET, man sanāca šo spēli spēlēt diez gan ilgi, jo es skipoju visas pamācības un nemaz nezināju kā tās spējas vispār aktivizēt XD Kad es atradu es jau biju sakārtojusi vairāk kā pusi grāmatu un padomāju, ai ja tiku tik tālu tad arī pabeigšu kārotot grāmatas kā parasts mirstīgais nevis burvis :D Un izrādās par to deva sasniegumu :D
Steam saka ka 17 stundas, bet jāņem vērā arī tas ka es visu laiku nespēlēju bet atstāju spēli ieslēgtu kad vajadzēja noiet nost no kompja un kaut ko padarīt :D
Good stuff. Pats vienreiz izgāju. Varbūt kādreiz saņemšos dabūt pārējos achievements. Tam gan jau būt jāiziet spēli vēl 2 reizes (kā minimums, jo viens achievements ir par Speedrun)