Meklēju filmu - Kur pazudis Elvis?
Ja nu kādam mājās ir filmu kolekcija, kurā sastopama šī filma -
Nopirkšu DVD/kaseti/ jebkuru citu formātu
Meklēju filmu - Kur pazudis Elvis?
Ja nu kādam mājās ir filmu kolekcija, kurā sastopama šī filma -
Nopirkšu DVD/kaseti/ jebkuru citu formātu
Jāaicina talkā mūsu filmu radīšanas eksperts @Liāna_LILYLI. Ja šāda filmu nav iespējams atrast, Nacionālais kino centrs varbūt nevarētu palīdzēt?
Ne gluži es esmu eksperts ![]()
Bet DVD, kasetes formātā filma, vot to es nezinu kur dabūt.
Var mēģināt.
Tieši tā, @nyanmarou - ej pretīm liktenim un sazinies ar aktieriem pa tiešo ![]()

Mēģināju režisorei facebook rakstīt, tik izskatās, ka viņa pārtrauca to lietot pāris gadus atpakaļ ![]()
Šeit ir saglabājies epasts: https://www.latfilma.lv/c/una/indexLAT.html
Man tik nav ne jausmas vai hotmail.com vēl eksistē. xD
Raksti visiem, kāds točna atbildēs.
Mēģini noteikti Zane Daudziņa, viņa ir gana aktīva sociālājā un ne tikai vidē un noteikti varētu zināt vai atcerēties kādus kontaktus.
P.S. Mēģināšu atrast, taču nesaolu, bet savulaik uzdūros kaut kādai mājaslapai, kura pārdod latviešu DVD filmas arī digitāli, bet neatceros kas tā bija, kaut kā super nejauši biju uzdūries…
Mosk šis gabals ir fano iekšā?
Tikai tur sākumā pieeja jādabū ![]()
Varbūt @Asmens var palīdzēt šajā jautājumā vai šajā resurša ir informācija par filmu Kur pazuda Elvis
Pačolēšu ![]()
Gana vienkārš varētu būt, ka FB grupā, kādā lielākā tematiskā - ielikt ziņu ka tiek meklēts.
Atrasts un Pazaudēts bija grupa, tur gana masīva ap 20k+ cilvēkiem, varētu pat sanākt. Es šitā vienreiz pus Latviju , tā vien liekas, sacēlu gaisā meklējot vienu CD īpašnieci