Mākslīgais skaistums, jeb plastiskā ķirurģija

Zinu zinu. Mana pieredze arī ir no mazas lauku skolas. Kārtoju lietas tajā laikā kā mācēju :smiley:

1 Like

mani skolā apcēla, ka es esmu maza augumā, saukāja par milimetru, leprikonu un punduri, tad no tā bara, kas mani apcēla paņēmu vistuklāko un viņam publiski dziedāju dziesmu par rukšiem, tā lai visi dzird. vismaz pēc tam šamie lika mani mierā. pa muti man grūti kādam bija iedot ;D

Pa olām vajadzēja uzšaut’ :grinning: Vienkārši paprasīt “Kā sauc Taizemes galvaspilsētu?” Kā pasaka, uzreiz gāz.

3 Likes

Pa ceļiem ar var dot, tas ar sāpīgi. Vai pa apakšstilba priekšpusi (tur kur kauls un āda pa lielam. Bet olas drošākas jo tur nav riska nekadus kaulus salaust

2 Likes

Paķer uz pārsteigumu, neviens negaida, ka spers pa celi :joy:

2 Likes

Ja man būtu daudz naudas, noteikti arī atrastu ko sevī salabot - degunu, ausis, cičus, botoksiņu :smiley:

Bet par cik man nav daudz naudas, tad jāizskatās kā average latvietim :cowboy_hat_face:

2 Likes

Pozitīvi. Tas ir vēl viens rīks ar kuru pasūtīt trīs mājas tālāk savus gēnus. :D Piemēram, ja tev ir slikta redze, tu nepieņemt to kā dzīves realitāti - redz tev nav lemts lasīt. Ar izskatu ir tā pat, īsti neviens nepieņem to kas tam dots pēc noklusējuma. Kosmētika, drēbes, frizūras mēs jau daram visu ko izskata labad. Kādēļ gan neņemt savā arsenālā arī estētisko medicīnu. Tā gan ir invazīva procedūra ar saviem riskiem. Adekvāts cilvēks to ņems vērā un apsvērs vai ieguvums būs tā vērts. Ne katram to vajag, ne katram tas atmaksāsies.

Piemēram, ja tev tavā degunā nepatīk viens sīks nelīdzenums, kuru objektīvi neviens cits cilvēks pat nepamana. Šajā gadījumā varbūt labāk jāstrādā ar savu prātu, nevis miesu. Protams, varbūt, ja tā ir maza un viegla procedūra, varbūt pat var atļauties nestrādāt ar sevi. :D

No otras puses, iespējams katrs no mums ir saticis tādu cilvēku, kas pat tiktu sabiedrībā plaši uzskatīts par skaistu, taču diemžēl ir viens liels BET, kas visu to sarēžģi. Tādā situācijā aprēķins ir pavisam citādāks. Ja man būtu zobi kā kaut kādam plēsīgam jūras iemītniekam, dzimumzīmē neveiklā vietā, kas būtu tik liela, ka to varētu pasludināt par suverēnu nācinu vai kāda cita detaļa uz sejas, kas jauktu visu asimetriju - es toč labotu. Viena lieta ir pieņemt sevi un dzīvot veselīgi. Cita, ja tu vēlies nostāties starp glītajiem cilvēkiem, bet tevi objektīvi attur kaut kas risināms.

Nez, Neesmu pat skatījies kas piedāvājumā. Tradicionāli man galīgi nepatīk adatas un operācijas, tas motivē izvairīties no ķirurģijas. :D

1 Like

Nu cik esmu redzējis tad tumbler būtu pa tevi sajūsmā XD

Pa nopietno, naturālie šķībie zobi vai arī tu runā par tiem vīlētajiem ilkņiem?

Es pa to ka var teikt pusei tēlu kas ir saņēmuši “Tumblr sexyman” statusu ir asi spici zobi(tad kad šiem vsp ir mutes galva nav vnk kkāds sadzīves priekšmets) . Kad izlasīju pa zobiem kā plēsīgam jūras iemītniekam tas pirmais ielēca prātā

Pirmā bilde ko izdeva google:

who-is-your-favorite-tumblr-sexyman-v0-9yugq0ym680d1

Visai spici, tas gan.