Ä»oti rupja, pirmdienas vakara skice, vairÄk lai kompozÄ«ciju saprastu. PaÅÄmu balto muÅ”miri un velna cigÄru. BaltÄs muÅ”mires dizainÄ gribas biki vairÄk Eiropas karaļnama simboliku dabÅ«t iekÅ”Ä, un jÄpadomÄ mosk vnk galvu ka galvaskausu taisÄ«t. Hz. Velna cigÄram atkal nejÅ«t jakuzu vizuÄlo ietekmi tik ļoti kÄ gribÄtos⦠Kaut kÄ tÄ
PatreizÄjais lineart progress. SajÅ«ta tÄda ka nokodu lielÄku kumosu nekÄ spÄju sagremot
GribÄju izmÄÄ£inÄt tÄdu 80to stilu, bet man tÄs super tievÄs lÄ«nijas izraisa anÄrismu, varbÅ«t vajadzÄja iet vieglo ceļu un atkal zÄ«mÄt putnu ![]()
Destroying angel - gulbis vnk
Gulbis ar sasistu alus pudeli knÄbÄ«
Cremini brÅ«nie Å”ampinjoni atgÄdina kaut kÄdas paipalas vai irbÄ«tes
Woah! SÄnes ir tik fascinÄjoÅ”as
SÄku domÄt, ka teorija - ka tÄs nÄk no kosmosa, sÄk likties vairÄk patiesa.
Kad ieraudzÄ«ju to ālionās maneā sÄni, uzreiz iedomÄjos par baltu ezi. Tik daudz un dažÄdu. Atceros, kad pievienojos omei uz sÄÅoÅ”anu, sanÄca ieraudzÄ«t 12 dažÄdas sÄnes uz viena maza laukuma. Gluži kÄ puÄ·es izkaisÄ«tas pa visurieni.
Un tad sastopi daudzus, kuri atraduÅ”i veidu, kÄ izmantot sarkano muÅ”miri - veidojot tÄjas, uzlÄjumus utt.
yeah and to get high ;DD
Veselībai un līksmībai
Win-win
atvainojos ka ar nokavesanos bet pa cik no manis zimejuma soreiz nebus un nevienam citam ar laikam vairs nebus.MetīŔu iekÅ”a jauno nedÄļu
The existence of red basket stinkhorn is clear evidence that if god was ever here, he left us long ago. Es nevaru izlemt vai es ļoti gribu to sÄni zÄ«mÄt, vai bÄgt no viÅas tÄlu, tÄlu projÄm
Spoileris tiem, kas Äd pusdienas.
tu jau ar briesmÄ«gÄko bildi paÅÄmi

piem Å”iten pat tÄ«ri Ä£eometriski patÄ«kama izskatÄs
Pixies parasol.
Dizainu lielÄ mÄrÄ diktÄja angliskÄ nosaukuma kombinÄcija ar sÄnes izplatÄ«bas areÄlu - plaÅ”i izplatÄ«ta AustrÄlijÄ un JaunzÄlandÄ(Å”ur tur citur arÄ« dzen, bet teiksim ÄÄ«li bÅ«tu grÅ«ti vizualizÄt). LÄ«dz ar to zila( cerams tikÅ”u lÄ«dz krÄsoÅ”anai) AustrÄlijas outback laumiÅa ar nagu rÄtÄm uz kÄjas un ktokÅ”a zobu ap kaklu
Sejas maska jo A) gribÄju biki street wear elementus dizainÄ un B) es negribu atkal zaudÄt nervus mÄÄ£inot saprast kÄ lÅ«pas strÄdÄ
nu ko ja man Å”ajÄ nedÄļa kaut ko nasÄks uzzÄ«mÄt tad mÄs ar tevi dalÄ«sim vienu sÄni lmao
but yea definetly gives Crocodile Dundee vibes
Pabeidzu savÄjo arÄ«. Biju pa visam piemirsusi pa Å”o, bet kaut ko dabÅ«ju gatavu. Ceru kad bÅ« labi.
@Rashomeow sÄÅu laumiÅas tante kuru pÄrÄjÄ Ä£imene uzskata par sliktu paraugu
Es domÄju ka te iznÄk age 12 vs age 24
Arī varbūt