š“Šš“‹¼š“Šš“‹¼š“Š Mākslinieku IkmēneÅ”a izaicinājums šŸ„ Sēņu mēnesis(01.02-28.02) š“Šš“‹¼š“Šš“‹¼š“Š

Ä»oti rupja, pirmdienas vakara skice, vairāk lai kompozÄ«ciju saprastu. Paņēmu balto muÅ”miri un velna cigāru. Baltās muÅ”mires dizainā gribas biki vairāk Eiropas karaļnama simboliku dabÅ«t iekŔā, un jāpadomā mosk vnk galvu ka galvaskausu taisÄ«t. Hz. Velna cigāram atkal nejÅ«t jakuzu vizuālo ietekmi tik ļoti kā gribētos… Kaut kā tā

4 Likes

Patreizējais lineart progress. Sajūta tāda ka nokodu lielāku kumosu nekā spēju sagremot :sweat_smile: Gribēju izmēģināt tādu 80to stilu, bet man tās super tievās līnijas izraisa anērismu, varbūt vajadzēja iet vieglo ceļu un atkal zīmēt putnu :joy:

4 Likes

Destroying angel - gulbis vnk

Gulbis ar sasistu alus pudeli knābī

1 Like

Cremini brūnie Ŕampinjoni atgādina kaut kādas paipalas vai irbītes

Yipppeee! Pabeidzu laikā!

11 Likes

derētu pie wholesome memes, bet par cik mushroom related, tad ieliku Å”eit

3 Likes

Woah! Sēnes ir tik fascinējoÅ”as :sweat_smile: Sāku domāt, ka teorija - ka tās nāk no kosmosa, sāk likties vairāk patiesa.

Kad ieraudzÄ«ju to ā€œlion’s maneā€ sēni, uzreiz iedomājos par baltu ezi. Tik daudz un dažādu. Atceros, kad pievienojos omei uz sēņoÅ”anu, sanāca ieraudzÄ«t 12 dažādas sēnes uz viena maza laukuma. Gluži kā puÄ·es izkaisÄ«tas pa visurieni.

Un tad sastopi daudzus, kuri atraduÅ”i veidu, kā izmantot sarkano muÅ”miri - veidojot tējas, uzlējumus utt.

yeah and to get high ;DD

1 Like

Veselībai un līksmībai :joy: Win-win

atvainojos ka ar nokavesanos bet pa cik no manis zimejuma soreiz nebus un nevienam citam ar laikam vairs nebus.MetīŔu iekÅ”a jauno nedēļu

2 Likes

The existence of red basket stinkhorn is clear evidence that if god was ever here, he left us long ago. Es nevaru izlemt vai es ļoti gribu to sēni zīmēt, vai bēgt no viņas tālu, tālu projām :joy: Spoileris tiem, kas ēd pusdienas.

4 Likes

tu jau ar briesmīgāko bildi paņēmi

Clathrus-ruber
piem Ŕiten pat tīri ģeometriski patīkama izskatās

1 Like

Pixies parasol.
Dizainu lielā mērā diktēja angliskā nosaukuma kombinācija ar sēnes izplatÄ«bas areālu - plaÅ”i izplatÄ«ta Austrālijā un Jaunzēlandē(Å”ur tur citur arÄ« dzen, bet teiksim Čīli bÅ«tu grÅ«ti vizualizēt). LÄ«dz ar to zila( cerams tikÅ”u lÄ«dz krāsoÅ”anai) Austrālijas outback laumiņa ar nagu rētām uz kājas un ktokÅ”a zobu ap kaklu

Sejas maska jo A) gribēju biki street wear elementus dizainā un B) es negribu atkal zaudēt nervus mēģinot saprast kā lūpas strādā

4 Likes

nu ko ja man Å”ajā nedēļa kaut ko nasāks uzzÄ«mēt tad mēs ar tevi dalÄ«sim vienu sēni lmao
but yea definetly gives Crocodile Dundee vibes

1 Like

Sēne mani tā traumēja, ka es pabeidzu dienu agrāk :joy:

11 Likes

Sapratu ka skicē perspektīvā bij wack af un arī stūmēji uzzīmēju. Rīt domāju krāsot

5 Likes

Pabeidzu savējo arÄ«. Biju pa visam piemirsusi pa Å”o, bet kaut ko dabÅ«ju gatavu. Ceru kad bÅ« labi.

7 Likes

@Rashomeow sēņu laumiņas tante kuru pārējā ģimene uzskata par sliktu paraugu

7 Likes

Es domāju ka te iznāk age 12 vs age 24

1 Like

Arī varbūt