š“Šš“‹¼š“Šš“‹¼š“Š Mākslinieku IkmēneÅ”a izaicinājums šŸ„ Sēņu mēnesis(01.02-28.02) š“Šš“‹¼š“Šš“‹¼š“Š

Vismaz pavadot laiku ar badass tanti nebūs garlaicīgi.

1 Like

IemetīŔu Å”o te pa cik skatos kad vēl nav.

2 Likes

es jau vakar pačekoju…un joprojām nevaru saprastā kā sēne ko sauc trumpet of death ir ne tikai ēdama bet pa lielam vienlÄ«dzÄ«ga ar gaileni garÅ”as ziņa

Jā paldies sisteer :D

Līdz kuram datumam vins jāpabeidz? Līdz 28. vai līdz svētdienai?

LÄ«dz 28.Å”oreiz…divas dienas mazāk

Fuck. NebūŔu mājās līdz 28tajam, varbūt izdosies iežmiegt vienīgi 1. martā :cry:

Nu domāju ja kāds kaut ko iemetÄ«s dienu vēlāk nekas nenotiks. Galu galā Å”i ir pēdējā nedēļa un ar to arÄ« Ŕī tēma noslēgsies. 1. martā jau bÅ«s cits izaicinājums.Domāju mazāk jaudÄ«gu jo saprotu ka pati katru nedēļu nevaru pavilkt dēl citām nodarbēm
Protams gribēŔu kopsummēju ar visiem zÄ«mējumiem uztaisÄ«t <3

3 Likes

Divās ilustrācijas mēnesī ir okei manuprāt

Sāku zÄ«mēt savu nāves trompeti… Es pa lielam uzzÄ«mēju Meiču no RWBY bet ar instrumentu un citādāku seju XD. Outfits ir 1v1 var teikt, bet mainÄ«t negribu jo baigi feini strādā

Reku pēdējās nedēļas skice.
Å oreiz atkal deep dive - paņēmu death trumpet, seni kas par spÄ«ti etomoloÄ£ijai un tās izskatam ir ēdama, un ļoti kulināri vērtÄ«ga - kā nu nē, tak mÅ«su paÅ”u gailenes gotu māsÄ«ca. Å o pretstatu es gribēju apspēlēt arÄ« tēla. Nāves trumpete liek domāt par kaulaino kas pūŔ kara tauri pirms asiņainas cīņas… GalÄ«gi garām Å”ajā gadÄ«jumā. Å Ä« nāves mācekle spēlē saksafonu. Kas(un to es iedomājos tikai tagad) ir transformējies viņas izkapts. ArÄ« sārtie vaigi un Zuko apdeguma reta rada interesantu pretstatu. Radziņi jo sugas vārds cornucopiodes ir tieŔā veidā ar pārpilnÄ«bas raga mÄ«tu saistÄ«ts

7 Likes

my one brain cell seeing this

4 Likes

Kaut kādā mistiskā veidā izdevās pabeigt laikā :star_struck:

9 Likes

Oh damn

Lowkey really proud of dis one

7 Likes