Vismaz pavadot laiku ar badass tanti nebūs garlaicīgi.
es jau vakar paÄekojuā¦un joprojÄm nevaru saprastÄ kÄ sÄne ko sauc trumpet of death ir ne tikai Ädama bet pa lielam vienlÄ«dzÄ«ga ar gaileni garÅ”as ziÅa
JÄ paldies sisteer :D
LÄ«dz kuram datumam vins jÄpabeidz? LÄ«dz 28. vai lÄ«dz svÄtdienai?
LÄ«dz 28.Å”oreizā¦divas dienas mazÄk
Fuck. NebūŔu mÄjÄs lÄ«dz 28tajam, varbÅ«t izdosies iežmiegt vienÄ«gi 1. martÄ ![]()
Nu domÄju ja kÄds kaut ko iemetÄ«s dienu vÄlÄk nekas nenotiks. Galu galÄ Å”i ir pÄdÄjÄ nedÄļa un ar to arÄ« Ŕī tÄma noslÄgsies. 1. martÄ jau bÅ«s cits izaicinÄjums.DomÄju mazÄk jaudÄ«gu jo saprotu ka pati katru nedÄļu nevaru pavilkt dÄl citÄm nodarbÄm
Protams gribÄÅ”u kopsummÄju ar visiem zÄ«mÄjumiem uztaisÄ«t <3
DivÄs ilustrÄcijas mÄnesÄ« ir okei manuprÄt
SÄku zÄ«mÄt savu nÄves trompeti⦠Es pa lielam uzzÄ«mÄju MeiÄu no RWBY bet ar instrumentu un citÄdÄku seju XD. Outfits ir 1v1 var teikt, bet mainÄ«t negribu jo baigi feini strÄdÄ
Reku pÄdÄjÄs nedÄļas skice.
Å oreiz atkal deep dive - paÅÄmu death trumpet, seni kas par spÄ«ti etomoloÄ£ijai un tÄs izskatam ir Ädama, un ļoti kulinÄri vÄrtÄ«ga - kÄ nu nÄ, tak mÅ«su paÅ”u gailenes gotu mÄsÄ«ca. Å o pretstatu es gribÄju apspÄlÄt arÄ« tÄla. NÄves trumpete liek domÄt par kaulaino kas pūŔ kara tauri pirms asiÅainas cÄ«Åas⦠GalÄ«gi garÄm Å”ajÄ gadÄ«jumÄ. Å Ä« nÄves mÄcekle spÄlÄ saksafonu. Kas(un to es iedomÄjos tikai tagad) ir transformÄjies viÅas izkapts. ArÄ« sÄrtie vaigi un Zuko apdeguma reta rada interesantu pretstatu. RadziÅi jo sugas vÄrds cornucopiodes ir tieÅ”Ä veidÄ ar pÄrpilnÄ«bas raga mÄ«tu saistÄ«ts
Oh damn