Vienīgi tāda mazuma sajūta likās. Prasītos vēl vienu telpu, vai kko tādu
Starp citu, kādai citai reizei šie izskatās baigi interesantie(un varen grūti)
Huh, laikam šitas nākamgad vairs nebūs pieejams, nepiedāvā pat rezervēt. žēl
Vienīgi tāda mazuma sajūta likās. Prasītos vēl vienu telpu, vai kko tādu
Starp citu, kādai citai reizei šie izskatās baigi interesantie(un varen grūti)
Huh, laikam šitas nākamgad vairs nebūs pieejams, nepiedāvā pat rezervēt. žēl
Šitas ir ļoti labs, uz šito gribētos aiziet :)
Neviļus uzdūros šādai vietai Baseins un Pirtis - Joker klubs un (vismaz patreiz) ir ideja vainu rīt ap pusdienlaiku (maz ticams) vai otrajā janvārī(krietni ticamāk) aiziet ieprovēt pirtis utt, ja vēl kādam beidzot sagaidītās ziemas mudinātam gribas pasildīties, var droši pievienoties
Nav super lēti, bet apmeklējums sanāk 2,5 h, tur arī barčiks ir pie baseina un picērija pašā kompleksā
Atrodas šite
Va va viva. Šitā jau izskatās pēc iestādes kurā jāvelk peldbikses. :D
Man arī 2. janvāris patīk krietni vairāk.
Nav jau obligāti, ja gribi gadu iesākt ekstrēmali
Okay, otrais janvāris it is
@Menestrels, @Kadiljaks un pārējie teorētiskie interesenti, domāju ka varam uz kādiem 16:00 mērķēt, lai ir mierīgāk, bet vēl esam lētajā cenu kategorijā
Also, tur ir arī biljarda galdi pieejami, ja būs vēlme esmu gatavs uzsaukt pēc karsēšanās
rīt arī piebiedrošos ![]()
ļoti cerēju, ka būs sniedziņš, kamēr vēl Brīvdabas muzeja gaismas taka vaļā. Šobrīd tad plānoju uz 3.janvāri. Kāds vēl grib piebiedroties?
Varētu uz 19 vai 20:00.
Mazliet biju piemirsis par šo
Valmierā ir ļoti skaists sniegs, šodien, rīt būs pie nulles un pēc tam lieli mīnusi. Tagad ir sniegputenis.
tie, kam interesēja skulptūru būvēšana ieņemiet zemo startu uz rītdienu. vēl ziņošu par apstākļiem.
Karočeee…
Ja būšu, tad uz 5, ne ātrāk. Mazliet ne šis, ne tas man sanāk.
Ziņu noteikti iedošu.
Oke
Jebkurā gadījumā atbraukšu. Pa faktam uz vietas skatīšos
Uz 6 būšu ![]()
Varbūt vismaz varētu biljardu uzspēlēt
Paļdis pa kompāniju @Menestrels @Maass @Kadiljaks
Ja nu kādam ir interese par šo vietu - kopumā tā ir visai zolīda un cenai atbilstoša. Liels bonuss ir tāds kā viņi strikti kontrolē cilvēku apjomu tajā spa daļa, un rezultātā ir patīkams cilvēku daudzums. Baseinā ir vairākas masējošas ūdens strūklas no kurām viena riktīgi dod pa ķermeni. Kā nepieredzējis cilvēks varu ieteikt
Tad kad es tur biju. Konkrētos laikos notika ūdens airobikas nodarbības, kas iekļautas cenā.
Iespaidīgi ka viņš vēl ir vaļā, es tur bērnībā iemācījos peldēt ![]()
viņiem tur nesen lielās renovācijas bija cik sapratu. Pat īsti nejūt tādu baigo nolietojumu, vismaz es nejutu
Just an idea i find interesting. maybe somone wants to make it real