Depending on how internet addicted everyone involved is, this sounds like something that might end in a bloodshed ![]()
But by the way varētu izdomāt tiešām kaut kādu mītiņu uz kaut kādu tēmu like this one.
Man patīk ideja par mītiņu ar prezentācijām, bet ne pa konspiraciju teorijām xd
xd well i guess it could result in bloodshed
Man gan šķiet tas interesanti ![]()
interesanti yes, but now that i think about it, it could go bad, like u never know if the conspiracy theory could be something somone feels strongly about or smth.
Konspiraciju teorijas, ir tomēr pārāk sasaistītas ar politiku,ja nu mēs nerunājam pa absurdumiem kā “putni nav īsti” vai “Austrālija nav īsta”. Un politika ir vien no tēmām, kas ļoti viegli var sašķelt cilvēkus, attiecīgi mēs baigi pa to diskusijas neveicinam. Protams ja saruna organiski aiziet tajā virzienā, sure, bet nu… Speciāli to virzīt manuprāt nebūtu prātīgi
Nu par politiku nē
Interesanta ideja, tur tik vajadzēs sagatavošanās laiku visiem. Jautru sazvērestību vēl jāpameklē.
Teiksim man pirmais kas nāk prātā ir “Dubaja šokolāde” un tie ir tādi tumši, nedroši ūdeņi. xD
Man liekas tā tieši bija tāda tipa ballīte video. No cilvēku bara ar folijas cepurītēm es nesagaidu reālistiski sazvērestības teoriju. :D
Esmu redzējusi tādu pašu ideju par prezentācijām, bet katrs vienkārši taisa par kaut kādu nišu tēmu ar kuru ļoti aizraujas bet par kuru parasti nav kam stāstīt
Arī variants, ja mēs gribam tam pieiet no nopietnāka skata leņķa.
Sazvērestību mītiņā jautrā daļa būtu paņemt absurdu sazvērestību un tā kā mazliet auditorijai likt tai noticēt.
Yes let’s try
Lai meli izklausītos patiesi, pievieno klāt trešdaļu patiesības :D
I want to try
Vēl labāk ir izdomāt savu sazvērastību. Ar šādu ideju pat varētu pēkšņi materializēties @5umm3r .
Tas gan izklausītos interesanti
Viens otram netraucē. Atrast jautru sazvērestību jau ir izaicinājums.
Es dabūju kuponu pikseļu spēlei, tur maksimums var iet pat 12 cilvēki, derīgs kupons līdz janvāra beigām, ir jāizvēlas datums. Ir pieejamas divās lokacijas - Šampēterī, Šampētera iela 1 (12€ ar kuponu) un Galerija Centrs, 4.stāvā (14€ ar kuponu).
galerijā centrs šiem gadījumā nebija arī kareoke?? ![]()
Lkm jā tur ir karaoke, neatceras tieši no divām lokacijam kur, bet jā karaoke ir