Mazie komūnas saieti

Rīt vsp ir arī viens ghibli gabals.

https://www.forumcinemas.lv/event/304703/title/vējš_pieņemas_spēkā_2013/

1 Like

No bildes man likās ka būtu tāda citē love story, bet es izlasīju spoilerus, un filma izklausās riktīgi bēdīga :sob:

Šovakar nesanāca aiziet bet varbūt @H_Hercogs gribi (vai kāds cits) uz Shawshank redemption nākamnedēļ? Es neesmu redzējusi, un laikam tas ir kreizi, jo tā ir “viena no labākajām filmām". :sweat_smile:

Es pirkšu biļeti uz nākamo otrdienu, 18.00

2 Likes

tā tiešām ir laba filma! :clap:

2 Likes

Ņemot vērā ka es arī nekad neesmu viņu redzējis, I’m down

2 Likes

Kā saka, nevajag pārāk daudz sacerēties. Vai visu laiku labākā, nu.. jautājums atklāts.
Bet meme un parodijas radījusi daudz.

Reizēm notiek, noskaties labāko un tā, var neaiziet.

Izklausās, ka tev nepatīk šī filma :grin:

Yay. Sarunāsim!

1 Like

Es nesaku, ka nepatīk.
Filma ir laba un teicama, fantastiski aktieri utt, manā skatījumā.
Bet vienmēr ar tām top filmām tā, ka kāds piežužina ausis un beigās sanāk nekas, jo faktiski visa eiforija nosista vai personīgi tev filma neatraud atsaucību.

1 Like

Šājā ziņā domāju, ka būs ok, jo es no šīs filmas jau gadiem izvairos, jo sižets neliekas interesants. Tātad es neko īsti neagidu. Bet būšu priecīga beidzot saprast par ko iet runa, kad tā tiek pieminēta :D

1 Like

tas it kā nav satura spoilers, bet just in case

lielāko daļu filmas skatīties bija tāds 6 no 10.. kkas tur slēpjas i guess, bet gaidi, gaidi un liekas, ka nesagaidīsi.
un tad beigas izvelk filmu uz visiem 110 ;D

kopā dotu 8/10

2 Likes

Shawshank Redemption ir laba filma - man tā arī patīk, un, viena no retajām, kam atceros visu sižetu no galvas. Tīri laba drāma ar Morganu Frīmanu galvenajā lomā tomēr.

1 Like

Šis man vairāk izskatās pēc mājās skatāma gabala. Toties, ja plānā ir after party, uz to gan es varu atripot. Varbūt pat noskatīties mājās Shawshank Redemption. ;D

2 Likes

Es kaut kā reti skatos drāmas mājās, patīk vairāk komēdijas un Camp. Ja ir veca laba filma kinoteātrī, kuru mājās neskatīšos, man ir jāizmanto iespēja

2 Likes

Nopietna filma pelnījusi nopietna izmēra ekrānu

1 Like

A post was split to a new topic: Vecrīgā ir kaķu kafejnīca

Btw nākamnedēļ Ghibli filmas laiž

3 Likes

“Sirds čuksti” Ghibli filmu vispār neatceros. Vai tik es esmu redzējis tikai The Cat Returns. :o Cik lasu, abas filmas lielākā vai mazākā ziņā ir saistītas.

Biļeti jau nopirki?

Vēl nē. Varam nopirkt šodien

1 Like