zinu, ka skatījos, bet iekš baigā Ghibli binge maratona, tpc tā pa miglai atceros ;D cik atminos, abas filmas nav svarīgi saistītas
Cilvēks 11. vietā 100% grib ka viņu liek mierā, ja iet viens pats
Varbūt 4/3?
Man der
Super, es nopirkšu 3. vietu
Edit: nopirku ![]()
Es ar nopirku
Viņiem ir baigi agresīvais mārketings, bet… Ideja pa lielam šķiet ļoti acīmredzami aizgūta no avatara.
Būšu tagad tas akmenmetējs un teikšu, ka nevajag salīdzināt ar Avataru, tas jau ar nebija pimratklājējs un pastāvēja citi darbi vēl krietni pirms viņa.
Mārketings pat ja agresīvs, tomēr no malas animācija izskatās sakarīga no jebkuras malas
Nē nu, protams ka avatara neizdomāja ideju pārnest savu apziņu citā ķermenī. Es vairāk par to ka šis idejas kombinācija ar dabas aizsargāšanas aspektu, tagad kad kamerons aktīvi bliež vaļā savu epiku par Pandoru…
Vairāk norakstītu uz sagadīšanos nekā kaut ko mērķtiecīgu, protams – Avatars varētu pavilkt kaut kādu trendu, tomēr tas būs tik plāns, ka jebkas, kas līdzināsies tam, varētu saskarties ar tiesas prāvām :D
Varētu jau teikt, ka Hoper ir Spies in Disguise tieša idejas pārnešana un vispār abi nofenderējuši ideju no Brother Bear vai Spirited Away. Bet tas būtu dzērumā pievilkts aiz visām ķermeņa daļām, kas staipās ![]()
Bet dabas aizsardzība, tas tā - vajag ko aktuālu. Vai arī iedvesmojušies no Princess Mononoke.
Vnk tādā gadījumā viss, kas līdzīgs iznāca pēc 2009 gada ir tiešs Avatara idejas sekotājs XD
Kādu laiku atpakaļ bija saruna par “bremžu remonts un grillēšana” mītiņu. Pēc sajūtām nospriedu, ka ir laiks izdarīt.
Izskatās darbošos rīt, jo nākamajās brīvajās dienās solās būt ļoti slapjš.
Ja kādam ir vēlme pasēdēt, palūrēt uz procesu un pacept šašļiku: dodam ziņu.
Šašliku?
Kur? Kad?
Jautājums cikos? ![]()
![]()
Gan jau vēlā pēcpusdienā, ap 13.00-14.00
Un kur tās būs? Un kad?
Es varētu orientējoši uz 14-15 būt…
Valmierā vai ne? ![]()
![]()
Lec @Kadiljaks līdzi. Lēšu varètu būt 4 stundu padarīšana.
Tas ir rīt?
so it would seem @Liāna :D