Mežā- Spēļu vakars 13.0 -28.septembrī plkst. 17:00 Crazy Dog

Labs vakars,vietējiem forumiešiem !
Heart Love GIF by Carlotta Notaro
Septembris klāt līdz ar to arī rudens naski lavās klāt un atradu ideālu spēli kas to vibe arī mums iekštelpās varētu iedot ^^

Spēlē “Mežā” spēlētāji sacenšas, lai savāktu vērtīgākos kokus un pēc tam piesaistītu šiem kokiem sugas, tādējādi radot ekoloģiski līdzsvarotu dzīvotni florai un faunai.
@H_Hercogs minēja ,ka liela daļa minētā flora un fauna ir arī pie mums sastopa tā kā pie viena kā skolēni varēsim atcerēties kas sastopams Latvijas dabā :D :smiley:
P.S gan jau mums Hercogs arī lekciju par katru kam kas interesē varēs pasniegt xD

Tātad datumi,kad katrs varētu pievienoties :

• 13.09
  • 14.09
  • 20.09
  • 21.09
  • 28.09
0 voters
4 Likes

Es jau pēc nosaukuma lasot, sākumā likās, ka mežā notiks XD

2 Likes

i mean neiebilstu bet rudens you know ..rain and wind ..nah kādu citu reizi xD

Kāda parkā kur ir kāda lapene n stuff
Mežā skan romantiski n stuff bet realitātē tā ir kņudēšana un kbosīšanās, jo visur ir skujas, zari, dunduri un odi

1 Like

Tātad ziemā. Ne dunduru , ne zaru :D

1 Like

ar cimdiem rokās sure xD

1 Like

:partying_face: Man izskatās ka man der 28.09. Saprotu ka varu pievienoties ja? Cik Mežā bija max spēlētāju skaits? Varu atnest kaut ko no savas kolekcijas lai visi var spēlēt

2 Likes

Droši.

Par spēlētāju skaitu mēs parasti neraizējamies. Ja esam pa daudz, sadalamies divās grupā - viena spēlē tematisko spēli un otra ko citu. Vēlāk grupas samainās.

Ko savu ar droši var nest. Ko tieši spēlēsim gan būs jālemj uz vietas.

2 Likes

Tātad Balsošana ir beigusies un izskatās mums būs ļoti aizņemta nedēļas nogale XD

Galdas spēļu saiets notiks 28.09 plkst 17:00

Kā arī runājām iepriekš ar tiem kas bija pagājušajā reizē izspēlēsim sākumā neizspēlāto Carrasonne papildinājumu un tad jau jauno spēli

3 Likes

no joke :joy:

viena super sabiedriska nedēļas nogale sanāks :grin:

Es diemžēl nebūšu. Svētdien ir neatliekami citi plāni parādījušies :frowning:

1 Like

tu tāds mega aizņemt cilvēks izklausies

Zini kā pa vasaru gribās vairāk pa āru skraidīt, rudenī, ziemā un pavasarī daudz atvērtāks kalendārs, bet šoreiz gan ir tā ka man jākārto lietas ārpus Rīgas un ātrākais kad varu ir svētdien. Tā ka it kā ir varianti, bet ja atlikšu ilgāk tad būs sliktāk

Speak for yourself, manuprāt es rudeņos un pavasaros esmu krietni vairāk ārā nekā vasarā. Daļēji tas sanāk dēļ darba, daļēji, tāpēc, ka mani ziemeļnieku gēni karstumu baigi nepanes un grib ielīst kaut kādā alā

1 Like

@xHorrorGirlx mēs crazy dogā?

jap jap

2 Likes

Ar @Rashomeow esam ceļā

1 Like

Es uz vietas

Mēs kriksīti kavēsim, bet jau esam netālu.