Un drīz jau lieldienas arī
Nezinu kāpēc, bet man lieldienas nepatīk ![]()
Olas negaršo?
Man personīgi lieldienas ir vienīgie svētki izņemot kapusvetkus kad viss plašais radu pulks salasās
Vārītas nē ![]()
Bet problēma nav olas.
I like more summer svētkus, īpaši Līgo un Jāņi I love so much
Paldies visiem kas balsoja - sanāk mums vairāk cilvēki uz 21.martu tad. Būs intensīvi mītiņi, bet viss čotka. Katru dienu kaut kas jauns ![]()
Visticamāk ka varēšu pie sevis ataicināt un kopīgi krāsosim. Būsim varbūt divās grupiņās - viena virtuvē un viena dzīvojamā istabā (turpat blakus tieši), tā kā varēs sakliegt viens otru. Adresi nosūtīšu katram individuāli pāris dienas pirms.
Es tik sen neesu neko krāsojis, varbūt es ar varētu pievienoties? Hmm. Man 21 marts itkā esot brīvs.
Jā ok, salīdīsim gan jau visi.
Atcerējos pa šito. Man bija jautājums. Tur krāsošanai kāda veida krāsas ir vajadzīgas? Google skatījos un bija rakstīts kad akrila krāsas var izmantot.
Mums pa visiem būs līdzi daudz krāsas. Kopumā gan, jā, lielākoties tiek lietotas akrila krāsas.
Bet neviens neliedz lietot guaša vai eļļas krāsas
Man pilnībā viss ir krāsu ziņā, bet ieteiktu paņemt otiņas, kādas ir pašam. Pēc iespējas smalkākas.
Vispār - cikos,kur? ![]()
Padošu ziņu vēlāk uz vakara pusi šodien. Bet domāju sāksim ap pēcpusdienu - plkst 13.
Šoreiz man nesanāks neko pagatavot no ēdiena, tā kā noteikti paņemiet kaut ko ēst
Man ir cepumi un šokolādes ko varu piedāvāt. Kafija un tēja ar.
Es protams tāds uzprasos kā un ko, bet varbūt izlaidīšu, pastāv doma tāda..
Vajag sevi sariktēt kopā
Vispār, tie kas brauks, cik domā ar mašīnu? Noparkoties ir kur, bet vienkārši lai zinātu. @Menestrels un @Reficul ar mašīnu. Bet viņiem no Imantas uz Zolitūdi.
- Braukšu ar mašīnu
- Braukšu ar sabiedrisko
Tehniski varu gan tā, gan tā, pēc situācijas skatoties
Es vēl ne līdz galam sapratu kur šis mītiņš notiksies. ^^;
Es privāti ziņu nosūtīju.
Es te cik nu apskatījos, savi 8 cilvēki salīdis. 4 virtuvītē, 4 istabā ar mani (bet šeit būs jāsēž uz zemes pie zemā galdiņa, kuru izmantoju gan ēdienu vakariem gan miniatūrām - tādēļ tiem, kam ir labākie ceļi
. Es pats gan sēdēšu pie sava darba galda
), bet ja kāds izdomās, ka grib svaigā gaisā, var arī uz balkona (tur ir 2 vietiņas).
Man ir guļamistaba savienota ar virtuvīti, tādēļ visi tāpat varēs redzēt, ko katrs dara. Uz balkona ar varēs iziet.
- Jums varu iedot krāsu trauciņus (wet palette ķip, DIY variants ko studentiem dodu);
- Ūdens krūzītes būs.
- Katrs varēs izvēlēties miniatūru (kam nav).
Ko paņemt līdzi:
- Otiņas (cik nu smalkas varat). Diemžēl savas visas atklāju, ka biju atdevis savējiem jauniešiem. Pāris man ir, bet ticu, ka katram ir noteikti savs komplektiņš.
- Kā minēju, noteikti paņemiet ko ēdamu (un dzeramu) līdzi - varēšu piedāvāt šokolādi, cepumus (tēju, kafiju).
- @Menestrels , man pāris gaismas ir, bet novērtētu, ja Tu varētu paņemt savas stāvlampas (tās būtu ļoti noderīgas).
Aa un informācijai - noteikti jūtaties droši ģērbties kā mājās (ar treniņbiksēm un tā) ![]()