Miniatūru krāsošana - 21.marts

Ņemot vērā interesi, plusā lai cilvēki varētu iesākt savus projektus, vai izmēģināt kaut ko šādu pirmo reizi, ir ideja miniatūru krāsošanai. Datumus piedāvāšu dienu vēlāk pēc pirmās aptaujas.

Pie manis var līdz 6 cilvēkiem (potenciāli varētu nedaudz vairāk, bet jāapskatās kā galdi saies, bet iespēja ir). Otra opcija ir MegaGames veikaliņš, kur ir 5€ no cilvēka. Biju domājis šo rīkot sestdienā, tā lai būtu vairāk laika un bez steigas varētu izkrāsot savus mākslas darbus.

Vai gribētu piedalīties miniatūru krāsošanā?

• Jā, labprāt
  • Nē, paldies
  • Viss atkarīgs no citiem apstākļiem (darba, dienas utt)
0 voters
2 Likes

man tikai tāda dikti liela miniatūra sanākusi

2 Likes

Viss kārtībā, man ar ir Plēsoņa 30 cm lielumā :joy:

3 Likes

Un tie kas nav mēģinājuši, bet ir bail jo nav mākslinieciski, viss čotka - šī ir nomierinoša aktivitāte, kur visu parādītu un apskaidrotu. Un ieraudzītu manu dzīvesvietu, kur dzīvoju :sweat_smile: Tad varētu padalīties stāstos par Japānu un izplānot, kad beidzot uzrīkot hot pot vakaru.

1 Like

Es labrāt piedalītos un pamēģināt bet nezinu kur dabūt figūriņas.

1 Like

Aa nu figūriņas nodrošinātu. Tās man ir.

2 Likes

Tā, man ir figūriņas tiem, kam nebūtu (7 gabali). Cik saprastu, @H_Hercogs ir ko krāsot, @Menestrels ir 5l spainis (kas nozīmē ka @Reficul palīdzētu? :smiley:). Un man arī ir.

Tiem kas nav, būs no šīs ko izvēlēties:

Papildus tam, šie ir datumi kurus varu piedāvāt (sestdienas):

• 14.marts
  • 21.marts
0 voters
1 Like

Der pa lielam abi datumi.
Man arī ir krāsas šādas tādas, gatavs padalīties un varētu paņemt pat paspēlēties airbrush :sweat_smile::joy:

1 Like

Atgādinu visiem, ka mums jau 20 un 22 datumā ir mītiņi. Var sanākt sastrēgums. Izvērtējam prātīgi vai gribēsim mītiņus 3 dienas pēc kārtas

3 Likes

Es personīgi nekādi netieku 14tajā vnk :upside_down_face:

15tā vakarapusē varbūt tik

Kas ir 20 datumā? :sweat_smile:

ah jā, bolderings un galda spēles :flushed_face:

Tiešsaistes saspēle.

Aaaa. Nu skaidrs.

ā sajaucu, 11.martā bolderings :sweat_smile:

Omg pārāk daudz mītiņu šomēnes :sweat_smile:

1 Like

pavasaris un visi lien ārā no savām migām :grin:

2 Likes

Tieši tā xD lai gan vasarā ir otrādi un visi pazūd..vai nu pārāk karsti lai no mājas izlistu vai pludmalē visi čillo xD

3 Likes

kā man gribas pačilot pludmalē :sob:

2 Likes

Fandoma pludmales epizode Jūrmalā vai Saulkrastos XD

1 Like