Miniatūru stūris

Te būtu krietni jāpacenšas atrast collīgos griezšanas paliktņus.

1 Like

Nu šodien jau centos izprintēt pirmo “batch” ar miniatūrām. Ir divi “Gundam” tipa karavīri :sweat_smile:Sanāca šādi:

9 Likes

Izprintēju šodien ar, kamēr pa dārziņu ņēmos. Šodien Japānas ainas. Nu man ir viss - samurajs, tempļa vārti, maza pielūgsmes vieta, akmens un laternas:

Un arī šodien pabeidzu pūcīti (burvi, salaveci). Kaut kā šādi:

Un, slēptā fīča (mirdzoši akmeņi):

Un, to visu likšu uz korķa, kuru sataisīju kā mazu ainu. Tik sniedziņš jāpieliek, un upes ūdens (epoksīds, ar viļņa efektu) :

12 Likes

zinu ka nav tas, bet meklēju iedvesmu kalendāra ilustrācijas fona objektam, un uzcepu šito, ledus kiborgu

5 Likes

Spārni izskatās kā Mercy no Overwatch.

ka tik viņi nav no turienes arī paņemti :eyes:
vienīgais mīnuss ir tāds, ka primāri šī programma ir domāta miniatūrām, attiecīgi dizaini ir 3d printeriem draudzīgi un bulky. Pluss tas ka hd bildi var dabūt ar pro

tā pielūgsmes vieta vnk superīga! ar tādu gribētu :heart_eyes:

1 Like

No senlietu tirdziņa saliku kopā to tanku :smiley: Gribēju saprast, kurās valstīs piedalījies visaktīvāk - lai var sākt domāt par diorāmu. Bet, protams, vispirms jātiek galā ar japāņu kalna tempļa scēnu. Plāns jau ir

6 Likes

Kur ir kāpur ķēdes?

Pazuda purvā :joy: Bet ok, tās ir vissarežģītākās ko uzlikt, jo, nepieciešams izmantot karsētu plakano skrūvgriezi un piededzināt savienojuma punktu.

Mani “fellow” miniatūru cilvēki. Vai kāds ir reiz mēģinājis ko sūtīt iz
Modelisms - Super-Hobby.com - Modeļu veikals, līmējamie modeļi, plastmasas modeļi ?

Es gribu dabūt pāris AK Terrains un AK Special Effects bundžiņas, bet gribu saprast, vai tas ir labs veikals. Varbūt kādam ir ieteikumi, kur šīs AK krāsas meklēt dzīvē?

1 Like

Also - pabeidzu pirmo diorāmu. Burkas korķa - “Sezonas gaidās”:

12 Likes

Esmu redzējis, pasūtījis nekad neesmu. Kā es saprotu tas ir poļu veikals.

Top nākamā diorāma - ar robotu galvenajā lomā un kā daba to pārņem.

12 Likes

Man jau gribētos teikt, ka ir ok :smiley: Vai varētu vairāk un labāk? Noteikti, ka jā :sweat_smile:

9 Likes