Šodienas rezultāts un faktiski manas pirmās (semi) pabeigtās miniatūras.
Spacing Guild alianses tokenam ieprovēju primāri metāla krāsas. Jāsaka, ka man patīk, ļoti viegli klājas un labi izskatās ar minimālu laikā ieguldījumu.
Mazajiem Etsy pasūtītājiem smilšu tārpiem ieprovēju akrila burnt umber tinti pūst ar aerogrāfu. Izrādās akrila tinte it ļoti glossy. Smilšu tārpi tagad vairāk pēc gliemežiem izskatās, ko varētu iespējams labot ar matt laku. Jāpadomā.
Un visbeidzot tā kā biju uz paletes uzlicis sarkano krāsu, ieprovēju arī sarkanā spēlētāja spiegus nokrāsot. Žēl, ka Etsy printētājs bija pielimējis krāsainās pamatnes pie miniatūrām, čakars tās ripas krāsot netrāpot uz miniatūras pamatnes.
Spiegu spēlētāju bāzes krāsas. Dzeltenā Daler Rowney tinte ļoti apbēdinoša - izskatās tāda zaļgana pēc uzpūšanas, bet būs gana labi tālākai otas krāsošanas bāzei.
Tan praimera figūras uztaisītas tumšākas, lai vēlāk var zenitāl-izgaismot. Šeit izmantoju nevis burnt umber tinti, bet gan jaucu pats kopā standarta krāsu ar aerogrāfa krāsas šķīdinātāju, lai var uzpūst.
Sarkanā praimera Bene Gesserit dāmām tomēr būs jāiet pie zilā spēlētāja secīgi uzpūtu sākumā zilu un vēlāk magenta tinti, kas būs labāka bāze miesas tonim.
Cik skatījos video, tīri labi, ja ir lielākas detaļas ko krāsot (bet pašlaik viņiem visi marķieri ir vienāda izmera), kas nozīmē ka pinķeris mazākām detaļām, bet zinu, ka šos noteikti ielikšu savā wishlistā
Sāku likt kopā Predator model kitu. Var pamanīt, ka ir vecāka gadu gājuma modelis. Ļoti viegls, bet otra problēma - ka saliekot kopā detaļas, joprojām lielas spraugas paliek. Skatījos, ka tos biju noziedojis savai mākslas asociācijai - tādēļ pasūtīju Miliput mālu un Vallejo Putty spiežamā tūbiņā. Kaut kā būs šie caurumi jānovērš.
Plus - Plēsoņam izveidojušies kaut kādi sumo stringi. Būs jāpadomā izveidot labākas bikšeles puisim.
Šodien novadīju tādu mazo meistarklasīti draugiem. Šiem ļoti patika un prasīja nākamo Es pabeidzu vienu iesāktu (peldrūķi) un smilšu tārpu (bet man vajadzētu dabūt balto smilti. Vajadzētu ar PVA ūdeni pielīmēt tās).
Viņi izkrāsoja mūziķi un lokšāvēju (viena bulta tik nokrita).