Intersanti kādam nolūkam tās figūriņas ir tikušas taisītas?
Būtu interesanti atrast piemēram no kaut kādām “videospēļu” vai tml. darinājumiem, piemēram, diziana izstrādē izmantots.
Intersanti kādam nolūkam tās figūriņas ir tikušas taisītas?
Būtu interesanti atrast piemēram no kaut kādām “videospēļu” vai tml. darinājumiem, piemēram, diziana izstrādē izmantots.
Primāri jau TTRPG. Vismaz visiem pārdevējiem zem figūriņām ir tieši D&D vai Pathfinder minēti
Tā sēņu feja izskatās riktīgi nice.
Sēņu feja tikai, khem, nedaudz atkailināta
Bet jā - viena no detalizētākajām
Nu tas jau ir tikai krāsošanas jautājums
Cik nu tur atkailināta… nav jau tā ka viņa ir galīgi kaila
@Mayo_Musketeer @Onii_chan vrb interesē
Yes, paldies. Šo jau zinu ![]()
Jā, sekoju šiem līdzi. Taču ne pasākumiem, bet gan jaunām piegādēm ![]()

Tik daudz… ko krāsot…
Vo vellos! Cik labi daudz interesantu tēlu! Izskatās, ka labas kvalitātes printi ar. Vai krāsosi?
Noteikti krāsošu, bet man ir simtiem figūru no citām spēlēm, tādēļ nezinu, cik drīz. Man lēni iet ar krāsošanu pagaidām.
Varbūt sarīko ar draugiem krāsošanas sesiju? Ja Tev vajag labi daudz un ātri, dod ziņu. Varu dabūt Tev studentu brigādi, kas palīdzēs nokrāsot ![]()
Draugi galīgi nav krāsotāji. Studentu variants ir interesants, ja galīgi netikšu galā varbūt varēs ko noorganizēt.
Gatavojos gruntēšanai. Kaut kā tas perfekcionisms jāpārvar, man prātā bija konkrēta figūru secība no spēlēm un figūrām, kas man rūp vismazāk treniņa nolūkos līdz spēlēm, ko vienmēr vēlos spēlēt. Bet tas mani nekur tālu nav aizvedis.
Tagad jāieprovē cits piegājiens - krāsot to, ko vēlos spēlēt drīzumā. Nezinu vai paspēšu, bet labprāt liktu Dune Imperium galdā nākam ceturtdien.

Izdarīts. Laikam pirmā un pēdējā reize, kad mēģinu Tan praimeri, jo grūti redzēt to uz baltas figūras un uz pelēkajām nebija daudz labāk. Kontrasts gan labāks, nekā melnam, jo var redzēt ēnas un vidus toņus daudz labāk.
Un vajadzēja ar epoksīda tepi aizlāpīt ražošanas nepilnības lielajiem tārpiem, pagaidām ceru, ka pēc krāsošanas leks acīs mazāk. Vai arī jāliek pa virsu un tad ar otu jāpielabo.
Bet nu darbs padarīts pagaidām, 12h jāžūst. Rīt jāsāk krāsot.
Rezultāti ar noteikti ieliec. Esmu visnotaļ ieinteresēts redzēt, kā Tev sanāks