Man bija Siemens
Tas gan, tie nolietojas ātrāk. Vismaz pirmajiem modeļiem bija salīdzinoši mīksti ekrāna pārklājumi, kas viegli skrāpējās un veidojās rieva locīšanas vietā. Nav ne jausmas vai tie ir progresējuši izturībā.
Man ir ķecerīgā doma varbūt ko tādu pamēģināt, ja darbs apmaksās. Tā kā man darbā ir telefona dežūras. Es varu pieprasīt darbam ik pēc diviem gadiem jaunu telefonu. Tur ir cenu limits, bet tu vari pasūtīt dārgāku un cenas starpību noņems no aglas. Nekā diži cita jauna un aizraujoša telefonu pasaulē tā pat nav.
Ja nemaldos, mans pats pirmais telefons, vai viens no viņiem bija šis vecais ķieģelis.
Tas gan nebija uz pārāk ilgu laiku, jo īsi pēc tam tiku pie cita, mazlietiņ jaunāka telefona.
Grūti, gan atcerēties, kāda tieši, jo tie telefoni man bija daudz un dažādi. ![]()
Laikam šis man arī bija vienu brīdi - uz tā spēlēju 3D labirintu ![]()
Bija dažas Nokias, tajā skaitā 3310 ![]()
Kaut kad tālāk jau biju ticis pie Motorola V3 - tas jau likās pa kruto.
Pats labākais podziņtelefons man noteikti bija Sony Ericsson K800i. Arī, cik atceros, viens no pēdējiem, pirms pārslēdzos uz savu pirmo Android telefonu.
Daudz labas atmiņas par šo telefonu - biju pat piedabūjis sev 512MB atmiņas karti, tāpēc telefonā bija milzīga čupa ar spēlēm un mūziku.
Mans bija slavenais ķieğelis 3310, mantojumā no onkuļa kurš nejauši laimēja loterijā labāku.
Vēlāk man bija šitais kuram mirgoja sāni un varēja mainīt vāciņus
Tad es dura dzimšanas dienā izvēlējos LG Chocolate jo viņš bija smuks, nezinot ka viņam ir daudz grūtāk dabūt programmas kā nokiai un kamera sūkā
Un pēdējais bija interesants zvērs- touchscreen nokia bez wifi moduļa
šis darbojās uz pieskārienu nevis kapacitāti tāpēc viņu varēja spaidīt ar pildspalvu.
Tajā pat laikā tā vienkāršība atļāva visādus gimmic likt iekšā. Atceros kā krutajiem ciemata bērniem bija podziņu telefoni, kam ekrāns rotēja vai no sāna izbidijas qwerty klaviatūra.
Also, pēc pirmās Nokia, es dzīvoju ar mātes veco telefonu. Kad tas nobeidzās ar tēva veco telefonu. Un tad es dabūju šo
Samsung. Ar internetu, advancētiem bilžu filtriem, daudz iebūvētām spēlēm, sleek dizainu. Man šis modelis iepatikās tik ļoti, ka pēc tam kad pirmais tika iepazīstināts ar veļasmašīnu, es nopirku identisku bet melnā metāliskā krāsā
Un tad jau bija pirmais skārienjutīgais. Arguably, sliktāks par kruto Samsung. Sliktāka kamera, atmiņa neeksistējoša, lēns kā gliemezis
Pirmais smartphone man bija HTC Legend. Kas bija pirms tam man nav ne jausmas - atmiņās melns caurums uz šo specifisko info. Gan jau kaut kāds generic motorola vai LG.
Nu, labi padalīšos ar savu tehnisko izaugsmi. Līdz pirmajam samsungam ko pirku par grūti pelnīto naudu visi bija mantotie tālruņi
2006
2010ish
2013 (pirmais tālrunis kam pats veicu remontu)
2015
Un pēdīgi paša pirktais 2017. Gadā
Fun fact, vairumu veco tālruņu esmu saglabājis.
Šis bija tas telefons kur pirmo reizi pieskāros kapacitīvajām pogas.
Tas varētu būt kruti, ja tu daudz rakstītu. Man senči diži neļāva rakstīt vai zvanīt kādam, jo tas maksāja naudu. :D
Still bija flex
Mans pirmais telefons bija šis. Pirmajā klasē vai pat bērnu dārzā - māsas vecais telefons. Šim gan man netika nopirka sim karte un es isti neatceros vai kaut kā funkcionāli to lietoju. Atceros to, ka bija iespēja ierakatīt audio un tad es tur kaut ko runāju
Kā arī mana uztvere par to kā to jāieslēdz bija “vajag spiest visas pogas pēc kārtas un kādā brīdī tas ieslegsies”, kas acīmredzot vienreiz bija nostrādajis bet pārsvarā bija neveiksmīgi, galvenokārt ari tāpēc, ka es nesapratu, ka tas būtu jāuzlādē, lai darbotos.
Otrais, arī māsas vecais, bija šāds. Šim varbūt pat bija simkarte, varbūt ne. Tāpat vienīgais kas man tajā interesēja bija 2 spēlītes - čuskiņa un kaut kāda “nakts muzejā” spēlīte.
Pirmais reālais telefons ko man tiešām nopirka (kaut kadā 2. Vai 3. Klasē) bija samsung touch screen, kuram priekšā bij 3 podziņas un bija aizmigurē vēl vietiņa kurā ir tas zīmulītis. Kaut kas līdzīgs šim(bet šķiet bij nedaudz citāds, nevarēju internetā atrast precizi), bet rozā. Viņš gan man ilgi nebija, jo viņu nozaga xd
Nākamais ko es dabuju (pēc tam kad iepriekšējais tika nozagts) bij šis - tas gan man ilgi turējās, šķiet divus vai pat vairāk gadus. Atceros, ka klasesbiedrenei bija tāds rozā un man ļoti to gribējās, jo viņam bija aplikācija kur ir metamie kauliņi - atverot aplikāciju ir 2 metamie kauliņi, pakarati telefonu, viņš saprot ka ir izkustināts un kauliņi līdz kustās un uzmetās - tas man likās amazing funkcionalitāte un galvenais, kas nepieciešams telefonā; kā ari tur bija dambrete. Man kā bērnam tas bija vienīgais, kas rūpēja - atceros, ka veikalā gribēju pārliecināties vai tiešām ir tā metamo kauliņu spēlīte/aplikācija bet bija bail to darīt jo ja nu vecāki pamanīs un sapratīs, ka tas ir vienīgais iemesls kāpēc to telefonu vēlos un nenopirks :D . Bet arī šis tajā laikā bija baigi populārs - atceros kādām 2-3 draudzenēm bija tieši tāds pats un vēl daļai bij citās krāsās.
Kaut kada brīdī man bija arī šis (atceros to dimanta pogu) bet baigi nevaru atcerēties kurā tieši bridī.
Un pēc tam tālākie jau bija kaut kādi parastie android telefoni jau ar normālām un tuvu mūsdienām esošām funkcionalitātēm.
Tas gadījumā nav Samsung Galaxy Ace 2?
Tas bija mans pirmais Smartphone ![]()
Tell me your secrets, no maniem tikai pirmais ir dzīvs, pārējie ka horkruski pa visu valsti izkaisīti
Man patīk šāds mitoloģisks piegājiens tavām telefonu likstām.
Nea, Trend II.
Tas gan vairs nav pie manis, servisā satiku sievieti, kurai vajadzēja strādājošu displeju lai atgūtu bildes, tāpēc noziedoju daļās.
Uu šim ja pareizi atceros bija tāda spēlīte “doodle jump”, kur tas ķēmiņš leca augšā atkarībā no tā, kā telefonu kustināji. Vienai draudzenei sākumskolā bija un tad uz maiņām spēlējām, kura talāk tiks.
Es atceras manai māsai telefonā bija spēle “Sims” spēle kura man bija favorite game
Par sims vispār atceros ka mammai bija kaut kāds htc telefons, kas spēja uzņemt 3D bildes, jo tam bija divas kameras. Tajā bija SIMS 3 , ko man ļoti patika spēlet un cik vien varēju spēlēju to mammas telefonā
Tā bija kačājama, vienai manai draudzenei samsungā arī bija. Tai nokiai noklusējumā nāca tikai viena vienīga spēle kas bija kkāds rollercoaster simulators ![]()
ee laba tēma, atcerējos visus savus mīlulīšus ![]()
pirmais klasika - nokia 3310 ![]()
otrais samsung flip bija soo cool, jo ar ekstra ekrānu priekšpusē, ar ko arī varēja fočēt ![]()
trešo kkā neatceros, tas bija quick lombja variants, jo samsung flipu man Zoļikā at knife point nogopīja ![]()
rozā motorola - kruta pēc vella, bet nu nobruka kkas viņai tur baigi ātri
tas tievais samsung flip(?) for texting nu super neparocīgs, bet mūziku ideāli klausīties ;D
un tad galu galā samsung slide bija tiiik patīkams, to slide gandrīz kā fidget’u izmantoju.
pēc tam jau lkm sākās gudro telefonu ēra.