My Little Universe

My Little Universe ir 3d, solo vai coop, piedzīvojumu spēle.

Spēles apraksts: Tava kosmosa raķetei beidzās degviela un tu nolaidies uz neauglīgas zemes pleķa, viss kas tev ir pieejams ir tikai tavi instrumenti. Tāpēc tu izmantosi savus instrumentus lai šo pasauli pārveidotu par savu mazo visuma pasauli.

Šo spēli jau kādu laiku ieteica brālis spēlēt bet es negribēju un tad viņš nopirka un sākām spēlēt. Vienu dienu ieejam credits nodaļā, opiņā, latviešu vārdi un uzvārdi, pluss arī lietuvieši un vēl kaut kādi, bet dominēja latvieši :D

Grūtākā pasaule bija 7. jo mēs aizmirsām 6. pasaulē uzlabot cirvi un cirtni, tāpēc mums viegli negāja, jo mēs iesim pēc principa un neiesim atpakaļ iepriekšējā pasaulē, mēs par lepnu, tāpat tiksim galām, bet beigās tomēr aizgājām un dzīve palika krāsaināka un labāka. :smiley: Izņemot kad mēs bezjēdzīgi zaudējām naudu grūžot viens otru nost no lidojošā kuģa :D
Smukākā vieta šajā spēlē bija Alises brīnumzemes iedvesmotais pazemes mini līmenis.
Kā arī ja labi pacenšas var nogalināt viens otru :D
Bet bija brīži kad juties šādi spēlējot spēli, jo tev lika resursus grindod nevis vazāties pa pasauli :owocry:

2 Likes

nav baigais paywall? par cik šī redzēta mobilajās reklāmās, ir iespaids, ka veidotāji ir visai monetāri agresīvi.

Vienreiz nopērc spēli un viss, spēlēju caur steam, vienīgais ko te var papildus nopirkt ir dlc. Skini arī ir iegūstami grindojot un iezejot pasauli uz 100% o.o
Kad taisīju šo rakstu redzēju mobilo versiju un mobilā versija likās kā cita spēle bet ar to pašu principu, tāpēc neko nevaru teikt :D

Oh es ar šito spēlēju. Pagaidām tik 1. Pasauli izgāju

Spēlē viens vai ar co-op? Jp man vienmēr interesēja vai laukumu atklāšanas meteriāli mainās no cilvēku skaita vai nē :D

2 Likes

Viens, bet cik atceros, tie materiāli skaitās kopīgie

Nu tas jā, bet tālāk tev vajadzēs piemēram 7k materiālus lai atklātu 1 laukumu un es tajos momentos domāju būtu pakaļā ja man solo visu laiku būtu tik daudz jāgrindo. :D

2 Likes