Nedienas ar veļasmašīnām

veļas mašīnas nedienas:
vakar veļas mašīna izsita korķus mājā, likās weird flex but ok, neko daudz par to nedomāju.
iekšā mazgājās drēbes and all, bet nu es slinka, drēbes no mašīnas tikai tagad izvilku.
tāda nodomāju “hmm jocīgi, ka visas slapjas”, ieliku atpakaļ, uzliku spin. a spin nestrādā :sweat_smile:
@akitsu tagad labo šamējo, a es te karinu tekoši slapjas drēbes uz striķīšiem ;D

Neizskatās labi veļasmašīnai :smiling_face_with_tear:

6 Likes

cerams nebija nekas jauns?

Nu veļasmašīnai jau kādi gadi 20

1 Like

nu nekas, tagad tad jāpērk tā ar žāvētāju, huhu

3 Likes

Varbūt te ir kāds lielāks lietpratējs, taču manā pieredzē tās kombinētās veļasmašīnas ar žāvētāju dod ārā viegli mitru veļu. Vienreiz pat mēģināju divreiz pēc kārtas palaist žāvēšanas ciklu, nepalīdzēja. Veļasmašīna atteicās pilnībā izlaist veļu cauri otram žāvēšanas ciklam - dažas minūtes pažāvēja un apgalvoja, ka veļa ir sausa.

Nepārprotami sausu veļu es esmu dabūjis ārā tikai no specializēta veļas žāvētāja bez mazgāšanas funkcijas.

1 Like

atsevišķs žavētājs 100% ir labāks.
bet mana pieredze ar kombinēto nav tik slikta pagaidām, pirmajā brīdī izņemot veļu tā škiet karsta un mikla, bet pēc pāris minūtēm jau sausa uz tausti.

2 Likes

Sausāka tā noteikti ir. Man tik radās jautājums vai tā veļa arī izžūs, ja es pa taisno to iebāzīšu atvilktnē. It kā mana veļa pēc dažām minūtēm ārpus veļasmašīnas vēl projām eksistēja kaut kur starp sausu un slapju veļu. :D

man pagaidām nekas nepelē :+1:
(un nesasmok, viss smuki smaržo pēc svaigas veļas)

1 Like

Redzēs vai man ar drīz nebūs jāmaina veļasmašīna. Esošā sāk niķoties. Mirkšķina ekrāns, patvaļīgi mainās iestatījumi.

Man nav bijušas problēmas ar mazgāšanu un pēc tam žāvēšanu)

1 Like

Cik esmu pētījis diži jēgas nav, labāk atsevišķu. Kā arī doma, par to, ka viss uz viena atrodas nepriecē domas, ja kaut kas viens atmirs, nav grantija, ka viss kopā naizies.

Ar tādu pašu piepūli es vnk palaižu atkārtotu centrefūgas režīmu un dabūnu to pašu palielam.

Pēdējā ko lietoju apmēram strādāja pēc tāda principa. Vairākas reizes grieza centrfūgu un sildīja veļu. Vienīgi pieņemu, ka tā arī kaut kā vilka ārā ūdeni no gaisa.

Man ir veļas mašīna-žāvētājs. Strādā labi - dod ārā sausu veļu. Ir tikai jāatcerās ka jāpilda max līdz pusei.

Taču ir arī diezgan pieredzēts, ka dod ārā mitru veļu. Es pieņemu tas ir kaut kādā veidā saistīts ar sensoriem, jo tie žāvēšanas cikli bieži vien nav tik ilgi kā tur rakstīts bet gan ātrāki. Liekot žāvēties vēlreiz viss izžūst. Kopumā es ļoti iesaku - viens no maniem labākajiem ieguldījumiem jebkad.

3 Likes

Viebīgais jāmin, ka salīdzinājumā ar citām veļas iekārtām: kombinētajiem ir krietn lielāka tendence melot par cikla laiku.

2 Likes

Ja mainīsi, varu par brīvu aizvest veco :grin:

Viss atkarīgs no pašas veļasmašīnas modeļa un kādu režīmu liek un cik iekrauj veļas mašīnu.

Man bija veļasmašīna ar žāvētāju pirmā dzīvoklī (LG) drēbes bija pussausas, otrā dzīvokli vajadzēja pirkt iebūvējamo, tāpēc nopirku electrolux (dārgāku) viss ideāli izžāvējas, nekad nav problēmas ka drēbes ir mitrās. Tagad trešā dzīvoklī (jā,mainām dzīves vietu kā zeķes :sweat_smile:) kad bija atkal jāpērk veļasmašīna - nopirkām atkal electrolux.

Un kad pie kas laikas atkal pārvākties uz māju - tad pirkšu atsevišķi.

dzīvoklim uzskatu 2in1 ļoti labs variants. :+1:t2:

Vislabākā veļasmašīna ir man, jo kad no viņas izņemu drēbes, es bieži vien atrodu sīceni. UN tā nebūt nav mana sīcene, jo uz visu māju mums ir viena nabaga veļasmašīna. Ņemot vērā ka man ir jāiziet vesels escape room kvests lai vispār tiktu līdz veļas mašīnai, monētas ir labs atlīdzinājums

No žāvētāja man nekādas jēgas nav, jo ziemā, kad ieslēdz apkuri, viss izžūst feini un jauki,

1 Like

Jūs mani sākat pievērst divi vienā veļasmašīnas ticībai. Cik skatos kombinētā mašīna arī sanāk krietni lētāk nekā divas mašīnas.

Vienmēr var dzīvoklī striķus savilkt XD
It īpaši ja tas nav īres