Oshi no Ko - Final season

Sveiki!
Gribu uzsākt diskusiju par Oshi no Ko anime, šobrīd iznāk 3. sezona, un jau ir skaidrs, ka tā būs pēdējā sezona.

Godīgi sakot, pati neesmu liela šī anime fane. Es noskatījos tikai 1. sezonas pirmo sēriju, bet pēc Ai Hoshino nāves anime skatīšanos atmetu. Toties tas mani pamudināja lasīt mangu, kuru esmu izlasījusi līdz galam un mangas endings man ļoti nepatika.

Vienīgais, kas man personīgi visvairāk patīk šī animē tas ir opening un ending dziesmas - Oshi no Ko songs tiešām ir amazing.

Tagad, kad iznāk 3. sezona, kas, visticamāk, būs pēdējā, nezinu vai ir vērts skatīties anime, zinot mangas sižetu un beigas, kas man nepatika, vai labāk pagaidīt, līdz sezona pilnībā iznāks? Būs jāizdomā.
Kādas ir jūsu domas par Oshi no Ko? Vai esat lasījuši mangu vai tikai skatījušies anime? Kā jums sižets?

1 Like

Skatos tikai anime, par kuru jūsma otrās sezonas laikā ir krierni noplakusi.
Nejūtu vairs ne progresiju ne galveno tēlu svaida morāles viļņi.

Jūtu, ka (ja tā tiešām ir galējā sezona), visi slepkavas vietā atradīs risinājumu savām psiholoģiskajām problēmām.

1 Like

Kā anime/manga sākās ar character death tā un beidzās ar character death. Harmonija

Man ļoti patika autora otrs darbs, Kaguya sama love is war, un mēģināju šim arī mangu lasīt. Eh… Kka galīgi nepavilka. Opening dziesmas ir labas

1 Like

šīs nedēļas sērija vienkārši:

Explosion Remain Calm GIF

1 Like

Nu, kas tur bija? :smiley:

Nejautā, noskaties.

Fault Line Stories GIF by Primer

Bļin, man tad vēl 1 un 2 sezonu jānoskatās :joy:
Man vienkārši interesanti vai tur viss iet precīzi pēc mangas scenārija, vai ir iespēja, ka endings var būt savādāks

1 Like