Otaku Fest 14. martā 2026.g

Neliels atjauninājums.
26g. 14 marts

1 Like

Ir šiem mājalspa parādījusies:

OtakuFest | Homapage

Un mums ir sponsori:

1 Like

Viņu afišu pat savā darba vietā ieraudzīju :D Bet mājaslapa nestrādā :D

1 Like

image

Hm… es tikai vienu Cunski zinu @m1raz

1 Like

https://www.instagram.com/p/DVQk9VSCjqo/?igsh=YXV1am55YmRxNHRx

Šiem ar kkādi mūziķi būs

Galvenais neaizmirst, ka šiem būs. :sweat_smile:

Vai ir iemesls, kāpēc ir gan šis, gan lielais cons? Vnk kādai grupiņai patīk savu atsevišķu pasākumu rīkot? Mana liekas interesanti, ka ir vairāku tādu pasākumu :o

Šitādu mazu conu ir bijis daudz, lielākoties jaunieši paši sev viņus taisa, bieži vien baigi kopējot unicon formātu

Ne teikšu, ka UC izdomāja formātu no 0, diži revolicionāru neko neizdomāsi.
Taču mazajos konos pa manam ir kaut kas savs atmosfērisks,

Man ir aizdomas, ka kospleijeriem ir pieprasījums pēc vairāk pasākumiem nekā viena, diviem gadā un/vai tādas kā mazās kospleja līgas. + kādu gan jau saista mazāka, omulīgāka pasākuma šarms.

3 Likes

Kāds plāno uz šo? :thinking:

Pagaidām kaut kā galīgi nav noskaņojuma, bet es varu izlīst ārā no mājas uz afterīti, ja tāds notiek. :D

1 Like

es nebūšu Rīgā

Same

Nu kā, @Kadiljaks, biji uz šo pasākumu?

1 Like

Tieši gribēju uzrakstīt :smiley:
Mazliet centos saņemties spēka

Teiksim tā - bēdīgi, ka atcēla maskarādi beigās. Kaut kas šiem tur negāja.
Ko var gaidīt - UC ar izgrieztu ūdeni ārā un bloks pēc bloka iet ar mazām pauzītēm. Pie tam tas viss ir tāds mājīgāks.

Sava atmosfēra, mierīgāk, kaut kā viss jaukāk liekas, nav tā nemitīgā kņada. Sasodīts, es pat KPOP gandrīz visu noskatījos. Nu! Tas taču liecina par kaut ko.
Cosplay priešnesumi arī teikšu godīgi savā masā likās dažādāki gan raksturā, gan tematikā. Brēmenes muzikanti, Fight Club, pašadīts Vokoloīda kostīms un citi. Starpcitu UC pārstāvji arī klejoja :D
Bildes/video pēc tam iemetīšu. Tagad esmu slinks.

Noteikti gribu atzīmēt Lietuviešu anime cover grupu Korniha Band. Viņu dziedājums, stils, kurš robežajos ar džezu, ļoti atmosfēriski papildināja un samīļoja sirsniņu ar klasiskajiem anime dziesmās no Evangilion, Initial D, Ghibli darbi un daudzi citi.
Ļoti jauki, ar viņiem papļāpāju, parunājum. Interesanti bija.

Silent Hill vai lost footage filtrs komplektā :D
Viņi priecājās, bet tad pazuda negaidīti :ghost:

Bija dance battle - ko tur var daudz teikt, interesanti. Puiši gan negrib uz cīņu iet, meitenes dodas :smiley:

Dažas lietiņas kuras iepirku.

Patika, bijusī La Rocca jeb Spēlet Concert Hall, negaidīti labi iederas šāda tipa pasākumiem.
Tur ir forši, ka ir balkoniņi, kur var uzkāpt, no turienes ar var forši vērot. Bija protams tehniskas probēlmiņas vai ilga regulēšana, piedosim un pieņemsim to kā daļu no visa.

9 Likes

Es tā noprotu ka baigā drāma bijusi aizkulisēs jo tajā dienā redzēju telegrammā par ķipa strīdiem un kautiņiem lol

5 Likes

Ou - wtf? Tad kas, sanāk ka Kpop komūna baiga toksiskā?

Man viņas twittera timeline par nelaimi diezgan bieži iesviež, un nezinu kā Latvijas, bet ārzemju ir diezgan traki sievišķi, nāves draudi lido pa labi un pa kreisi

2 Likes

Es dzirdēju, ka bija razborkas, tik briesmīgi vispār..