Kaut kādā veidā kuģojos pa interneta dzīlēm manā redzes lokā nonāca augstāk redzamai ievada klips. Tas bija krāšņs un par japāņu azarspēlēm. Ne tē sliktākā recepte drāmai. Sākot skatīties es ātri vien atskārtu, ka esmu apmānīts, tā ir korejiešu drāma un dieviņ tētiņ, tai ir 8.4 reitings IMDB. :D
Seriāls bija labs, ļoti labs. Tas neatlaižot noturēja manu uzmanību divu sezonu laikā. Es lielā mērā esmu dzirdējis, ka korejieši zin ko dara kino, bet maz ko esmu redzējis. Šis seriāls manās acīs izcēlās ar to cik raiti un skaidri lēkāja apkārt laikā, jo tā notikumi notiek vairāku desmitgažu laikā. Apskatot dažu varoņu un viņu dzintu stāstus vēsturiski izaicinošos laikos kā japāņu korejas okupāciju, pasaules karu un japānas industriālās ekonomikas sabrukumu.
Varbūt es esmu pa daudz skatījies pēdējā laikā amerikāņu seriālus, taču šeit mani pārsteidza tas cik parasti varoņu problēmas ir īstas un nopietnas. Te bija visai maz situācijas, kur konflikts ir radies no tā, ka kāds varonis ir uzmetis lūpu citam varonim. Šeit biežāk asumu deva bads, karš, ārpus laulības bērni, totāls karjeras sagruvums utt.
No negatīvā - seriālā divu sezonu laikā teju nav pačinko. :D Ir mājieni, ka tam ir nozīmīga daļa stāstā, taču kādēļ tieši tas vēl nav atklāts.
Vārdu sakot, visiem varu šo darbu silti ieteikt.