Ko tieši viņi mēģina iegūt zvanot no slimnīcas?
stresa faktoru vecām asiņojošām sirdīm. izslēgt loģisko domāšanu ar emocionālo.
Un var redzēt, ka tas noteikti darbojās - ņemot vērā, ka tas apkārt jau ir ilgu laiku.
Un tālāk? Prasītu pārskaitīt naudu uz random vārdu un bankas kontu? :D
Nesen ziņās bija tantuks kas brauca no Ventspils vai Liepājas ar taksi uz Rīgu lai atdotu skaidrā 4K krāpniekiem lai “glābtu radinieci pēc avārijas”, tā kā var ne tikai caur bankām bet arī ar cilvēcīgo kontaktu
Nu vot tas ir reāli pizģec. Nulle smadzeņu, kapitāls loģiskās domāšanas bankrots.
Pateiks, lai tu pa tiešo pārskaiti dakterim. :D
Te vajadzētu reāli caur kādu policiju vai kaut kā tā, gan ja gribētu varētu sazimēt dzīves vietu zvanitājam, un uzreiz durvis ārā un apcietināt un kādu sodu uzlikt, tad šiti mūdži mazāk zvanītu.
Man kaut kāda sms vienreiz atnāca tur pat kaut kādiem kredītiem ar aizdomīgi saiti vēl, es vienkārši CERT aizsūtiju vēstuli ar screenshotu, numuru, saiti.
Šajā gadijumā, būtu liela iespēja apcietināt dzīvajā, ja tantiņa ieslēgtu smadzenes un piesaistītu policiju. Uzķert uz āķa, zini izliktos, ka uzķēras, a tur policija ar roku dzelžiem gaida. ![]()
Priecē tavs bezgalīgais optimisms
Es to pašu domāju, bet tādas aizdomas, ka policija nevar pietiekami ātri izkustināt pakaļu, un krāpnieks nojautīs ko nelabu, ja par ilgi gaidīs, un aiztīsies.
Bet tajā gadījumā varbūt arī kaut ko mēģināja darīt, jo cik atceros viņai pusceļā piezvanīja īstā radiniece un apturēja. Gan jau pēc tam tas gadījums caur policiju arī nonāca līdz medijiem.
Heh, dabūju savu krāpnieku saimniecības telefonā, un taisni dienu pēc tam kad kaut kas pasūtīts ![]()
Turcijas numurs, un grupa sastāv no numuru kaimiņiem, tā kā vismaz šitie viņus pagrābj uz dullo.
Man šis arī šodien rakstīja :D
Laikam esam kaimiņienes ![]()
lol laikam :D bet ceru ka nē :D
Neuztraucies, man arī atsūtīja, kaimiņi neesam.
Bet nu tas fakts, ka “jūsu paku” + “jūs un 7 citi”… ![]()
![]()
![]()
Zvana sākumā no Portugāles - uzreiz nometu. Pēc tam uzreiz no Austrijas, to arī nometu. Pēc tam uzreiz atkal zvana, burtiski sekundes starp zvaniem. Paceļu, kaut ko krieviski runā, kaut kāda operatore. Pateicu, ka krieviski nesaprotu, un nometu atkal. Cerams tagad būs klusums.
Varbūt drīz jāmaina tel. numuru, bet nekad nevar zināt, ko dabūsi vietā.
Es tā kādu gadu atpakaļ izdarīju. Iepriekšējais numurs bija 15 gadus, kādās tik vietās viņš gan jau bija noplūdis. Pagaidām ir miers ar jauno numuru.