Ļoti salās kā mašīntulkojums/ģenerējums. Īstie sodi tiek rakstīti jūtami savādākā valodā. ![]()
a friend of mine also got this one today
Šim vismaz mazāki soda procenti. :D
Nez.. tāpat padārgi, ņemot vērā, ka ir pārsniegts ātrums ar neeksistējošu transportlīdzekli..
Man šodien ap 11:30 atnāca īsziņa no Latvijas pasts, līdzīgs garais penters, kā visiem pārējiem. Izlasīju tikai caur smart watch, bet kad gribēju iečekot telefonā, tas jau bija pazudis. :D
Tad uz plkst. 15 bija zvans no spānijas. Nospiedu sarkano klausuli, un momentāli bija zvans no Lietuvas. Pat nebija sekundes atstarpe.
Man 3x pēc kārtas zvanija dažādi ārzemju numuri. Zvana vienu reizi nometu pēc sukundes otro reizi nometu vēl pēc sukndes trešo reizi nometu.
68 ļimoni. ees jau atbildētu
Uz Latviju būtu labi. Rēķinot uz EU, tie būtu $0,14 uz cilvēku. ![]()
Labs veids kā praktizēt sociālo māku bērniem ![]()
Gan jau atrada kādu sen aizmirstu CS:GO case’u tavā inventory.
Es pārdevu dažus Team Fortess 2 priekšmetus priekš Frog Sqwad 🐸- iznākusi varžu kooperatīvi spēle pirkšanas. Tas aizdomīgi sakrita ar šī bota ierašanos.
man atkal ir bijis ka kadu acc kuru kadreiz esmu kaut ko saspelejusi un pievienojusi draugos tiek uzlausts un tad uzdodas par to personu un pasaka ka es esmu pirkusi kaut kadu random CS:GO itemu no vina ..lai gan nekad uz steama neesmu so speli spelejusi un tad pieprasa naudu ja ne mani reportos un tur kipa ir vestule no liela ceo of valve shit im like yea sure buddy go ahead un lidz sim vel kaut ka eksisteju steama xD
Vīram vienreiz discordā uzrakstīja čalis ar kuru viņš nebija runājis kādus 10 gadus. Šis saka ka viņš iztaisījis spēli un meklē cilvēkus kas notestēs, un iedod linku uz exe failu. Sure thing buddy ![]()