Laikam Nigērijā pārāk maz maksā
Tas nav krāpnieks, viņš taču raksta no sirds
Tur jau vesela novele. Jāpalūdz lai vēl pāris paragrāfus atsūta un varēs izdot: “Krāpnieka kods” grāmatu
A post was merged into an existing topic: Ko pašlaik klausies? (Part 2)
Man te vēl reizi viens piezvanīja, saka ir Latvenergo darbinieks un kaut kādu remonta vizīti prasa, kad var sarunāt. Galvenais krieviski. Es saku davai pēc vienas minūtes, uzreiz nomete telefonu :D Viņi latviski nerunā. Kā atbildi latviski tā nomet telefonu ![]()
Laikam gopņiki ir digitalizējušies tagad ![]()
Atnāca interesants epasts no it kā ,manliekas, diezgan uzticama domēna cordoba.gov.ar . Ieliekot guglē arī parādās ka ir līdzīgi no argentīnas.
rnērgļi ![]()
Man te atnāca riktīgi augstas piepūles krāpnieku bankas ziņa no Ilonas skaistumkopšanas veikala domēna vārda. Laikam Ilonai neaizgāja biznes un nācās pievērsties noziedzībai. :D
not my story, bet nesen nopelnīju medus kūciņu, palīdzot kaimiņienei aktivizēt jauno karti un internetbankas piekļuvi.
Nu tak, viņai kuro reizi mašeņņiki izkrāpa naudu. Šoreiz piezvanīja pa telefonu un gribēja ieskaitīt pensijas pabalstu. Un ilgi esot runājuši, vēl uz video pārslēgušies. Man pat tie mašeņņiki šoreiz jāapbrīno par pacietību, jo viņas telefons ir dinozaurs, kas programmas tik lēni ver vaļā, ka savienojuma pieprasījuma termiņš jau beidzas. Pie tam, vismaz, kad es zvanīju bankai, tad savienojums ar internetu vispār pazuda.
Ā, un vēl nākamajā rītā zvanījuši “Labrīt, kā jūs šonakt izgulējāties?
”
Pēc kaimiņienes stāsta noprati ko tieši viņu apvārdoja izdarīt? Bankas maksājumu, kartes maksājumu?
Cik saprotu spaidīja visus kodus, ko viņai prasīja un tadā veidā iztukšoja kontu.
Bļac, sākās. Izskatās mans nr ir nopludināts.
Kaut ko zvanīja, teica ka mans “otrais telefons s21 no Igaunijas kaut ko šiem slēzies klāt” un ja tas nav mans “tad pārbaudīs vai mani faili nav uzlauzti”
Runāja Latviski pat?
Krieviski, teica, ka zvana no firmas Lietuvā
Parasti viņi nesaprot latviski un paši nosviež
No pozitīvās puses, šos vismaz var atpazīt pēc valsts koda.
Šis ir jauns, nebiju tādu vēl redzējusi. ![]()
Patīk mājas lapa - one lv, uzreiz nostalģija par saiti one.lv
Man ar šitāds šodien atnāca, bet uz darba mobilo