Sidrs no kura nofenderēts alkaš pirms tevis vēl ![]()
šito gan @akitsu nopirka, bet yeah, piepildīja manu bērnības sapni - Furby!
tagad pēc pāris mēnešiem kaut kas tev plauktā stenēs. helovīns ievilksies.
Šitiem jaunajiem tās acis gadījumā nepaliek baisi tukšas kad viņš izslēdzas?
viņam ir arī n-tās personības, piemēram, valley girl, sweet girl, fat furby, kas izklausās pēc fat man who loves cakes, tad ir sassy diva, tad ir evil gremlin furby ar manly voice kurš daudz pirž ;D
tagad mierīgi čuč:
Nezinu kur citur ielikt bet līdz septembra beigām šitajā vāciešu veikalā ir iespēja dabūt divus custom mousepad par viena cenu. Nopirku vienu vīram dzimšanas dienā un bonusā dabūju vienu arī sev. Sūtīšana dārga bet par diviem +/-atmaksājas
Forši, Bet vienmēr likušies spocīgi pēc velna.
noice
Atnāca @Glorpshidded dāvana, iznāca labāks kā domāju ![]()
No bites kur 1+1 piedāvājums?
Vispār traki iedomāties ka viņi pamata modeļos liek silikona bačas. Šim ir 7000mAh.
Edit:
Nvm, jaucu. Nav redmi.
Kāpēc izvēlējies tieši šo?
Kāds ir? Es jūtu, ka mans iet uz beigām, jāsāk domāt par jaunu.
Skatos kādam ir Bloody pelīte
![]()
Pelīte, kā saka @xHorrorGirlx, ar “modiem” vai bez? Zinu, ka viņām bija vairāki modeļi un daži bija tiem, kam nebija pieejamas papildus funkcijas.
Viņam nav tā kam var mainīt svaru bet ir tās daudzās programmējamās pogas, viņš gan viņas pārsvarā lietoja tikai kad spēlēja GW2, cik atceros.
Vispār laba pele jo viņai apakšā ir metāla plāksnītes to gumijas sūdiņu vietā un uz plika galda nav problēmu lietot, pilnīgi nekas nelīp klāt
Pazīstama kastīte, man laikam ir Xiaomi 14. :D Man pašam patīk ātrā uzlāde un kameras bilžu pēcapstrāde.
Liela atmiņa, un man patīk Xiaomi telefoni, iepriekšējais jau 5 gadus, pēdējo gadu velk uz powerbanka, maiņa tikai tādēļ ka aizmugure atlīmējās xD
Evelatus ņēmu, uz nomaksu gan, jo padārgs ![]()
Patīk, mazāks par veco, dizains ir jauks, pamazām pāreju uz to)
Jau trešais Xiaomi pēc kārtas
kopš pirmā man viņi or iepatikušies :)