Gan jau arī vairāk tāpēc ka gribējās ko nedaudz šikāku. Muguriņas maksā kapeikas, un daudz lietpratības lai samainītu nevajag.
Bloody kādreiz bija zināmas ar saviem legālajiem čītiem
Faktiski viņi tev piedāvāja aim asist un tml. fīčas, bet nopērkot programmu, fskti auto aim tev tika iedots vēl klāt ![]()
Lai gan bāzes funkcija neīpaši sliktāka bija
Opā, nezināju
Šitā moš par jauna, tagad nav software nemaz ieinstalēta bet kad bija man liekās nebija vairs tādu fīču
Nu atmiņas daudzums ir pluss, un mazāks izmērā ar, es tik nezinu vai muguriņa neatlīmējās uzpūtušās baterijas dēļ, to es nezinu kā ir ![]()
tieši to pašu iedomājos. vai nu jādod elektronikas lūžņos vai jāvaktē.
Pagaidām viņš iet man rezervistos ![]()
Tikai man jaunajā škrobīte, es vecajā dabūju kaut kā saiti uz forumu ārpus google chrome uz ekrāna, šeit es nevaru to atrast :c
Rengoku ![]()
Ņemot to maizes klaipu par salīdzinājumu… Goddamm, that’s a big figure
straight up statuja.
Ar tiem nosaukumiem varētu biedēt pošbaiļus (anti-vaxxers)
Es ceru aizbiedēt hroniskas locītavu sāpes.
Iespējams, Eiropā veselīgākā olīveļļa. Aptuveni 8 mēnešiem.
EDIT: Papētīju vairāk par alternatīvām un lielāks polifenolu apjoms ir tikai eļļām, kas ir smagi ārpus mana budžeta un neuzrāda HPLC sertifikātu kā OVL Limits.
| Brand / Oil | Country | Harvest | Total Polyphenols | Method | Acidity | Peroxide | Source |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| OVLLIMITS – Green Machine | Spain | 2024/25 | 799 mg/kg | HPLC | 0.17% | 4 meq/kg | (olvlimits.com) |
| The Governor – Premium | Greece (Corfu) | 2024/25 | 1,140 mg/kg | (noted as lab-tested; retailer publishes value) | — | — | (kyoord) |
| The Governor – Limited | Greece (Corfu) | 2024/25 | 1,458 mg/kg | (noted as lab-tested; retailer publishes value) | — | — | (kyoord) |
| Pamako – Monovarietal | Greece (Crete) | 2024 | 2,000 mg/kg | NMR (WOCH cert) | — | — | |
| ATSAS – Silver | Cyprus | 2024 | 1,896 mg/kg | NMR (WOCH cert) | — | — | |
| Entimio – Intenso | Italy (Puglia) | 2024/25 | >900 mg/kg | (brand statement) | <0.25% | <7 meq/kg | (E N T I M I O) |
| Hypereleon (range) | Greece | — | 450–900 mg/kg | HPLC (brand range) | — | — | (g-team.gr) |
Vārdi machine un oil uz viena iepakojuma neliek domāt, ka tas ir kas lietojams uzturā XD
Kādas cenas ir tie supplement…
Kalogenu jau lieto…
Viens iepakojums ap €20 eiro iet 3 mēnešus, sanāk ~7EUR mēnesī par vienu. Un ir klīniski relevantas aktīvās vielas devas un vismaz kaut kaut kādi pierādījumi gan avotam, gan kvalitātei, gan solījumiem par nevajadzīgu piedevu un saistvielu nepielikšanu. Amazon sūta uz LV par brīvu, ja kopsumma ir virs €59.
Lietoju: