Parādi ko šodien nopirki ^~^

Esi aizrāvies ar fancy nažiem?

Kloniem no ķīnas līdz atradīšu savu ergonomikas un dizaina kombo. Tad vai nu pirkšu oriģinālu vai uztapināšu savu versiju.

1 Like

Ja ņem ne to svaigāko modeli, tad Ultra ir lētāks par jauno standarta bāzes modeli. Un jaunajam Ultra ir tā pati baterija un kameras sistēma, anyway, bet piķo ap 500-600 eiro vairāk. Kā arī reizi dzīvē gribējās ieprovēt dārgo galu.

2 Likes

Gaumes lieta, bet s25U LMT lietots C klases maksā 560,-

1 Like

Bija doma, bet nezinu, ko tie cilvēki darījuši ar bateriju. Ja ņemtu tik uz pāris gadiem, tad tas ir ļoti labs variants.

Tas tiesa. Es arī pagājušo reiz ņēmu gadu vecāku modeli. Visas tās modeļi līnijas ir tik ļoti līdzīgas un lielie ražotāji tagad sola kādu, nekādu atjauninājumu atbalstu.

Es pareizi lasu, ka tur nāk līdzi 24 mēnešu garantija? Nē nu tas ir darījums.

kafijasdraugs.lv atsūtīja dzīvei fundamentālas dziras.

6 Likes

Šis jau @Liāna jāievērtē :smiley: . Vai Tev ir aparāts vai izmanto mokas kanniņu?

Man prastais maltās kafijas aparāts ar papīra filtriem no rimčika, neesmu vēl tik advancēts. Negribās ņemties ar gatavošanu, tīrīšanu un general maintenance, ko nopietnākiem aparātiem jāveic.

1 Like

Es nopirku nesen mokas kaniņu pēc itāļa ieteikuma. Tīri feina lieta - un kafija tāda labāka palika. Lai gan - es bieži dzeru vai nu melnu (bez cukura) vai piešauju pienu un tad garšo nedaudz pēc pudiņa.

1 Like

Pirmo reizi dzirdu par mokas kannām - bez-plastmasas kafijas gatavošana man noteikti interesē.

Reku šitāda:
mokas kanniņa - Es mīlu kafiju
Tīri viegli izmantojams. Ielej ūdeni, ieliec samaltu kafiju, un vāri. Iznāks espresso (divām glāzītēm). Man pašlaik patīk. Nav grūti tīrāma arī.

1 Like

Nē diemžēl nav :laughing:

Tikai drusku švakāks, savādāks nekā automāta espresso.

Naudas ziņā gan sanāk ļoti izdevīgi, jo tās kanniņas ir nenokaujamas. Tur tik jānomaina blīve, ja tā gadiem ejot ir palikusi galīgi kokaina.

2 Likes

Tā kā smadzeni vakaros izslēgt neprotu un android planšete spīdina gaismu acīs, kas bojā miega kvalitāti, ceru ka e-lasītājs situāciju uzlabos.

7 Likes

nopirku jau gadu kādu atpakaļ KoboLibra Color, nenožēloju, proti tas bija 240eur

3 Likes

Mani e-lasītājs iemidzina. Lielākoties. Vienreiz sāku lasīt kaut drusku pārāk aizraujošu in tā pat attapos trijos naktī nomodā.

2 Likes

Redzēs kā ies. Vēsturiski man ir bijušas problēmas nolikt grāmatu pirms to esmu pabeidzis pilnībā, ja tā ir laba.

Nestandarta suvenīrs

2 Likes

Sen nebiju blandījies pa bodēm un mani laikam kā gaidīja, bija milzīgs pievedums.
pat tad, dažus nepaņēmu, mazliet naudu pažēloju :sweat_smile:

Sākam ar klasiku. Un ja Jums liekas, ka kaut kas ir skandināviski - neliekas. Bet es skandināvu valodu neprotu un neplānoju mācīties.
Lielākā pērle man ir Cool Runnings un Heartlocker.
Pirmā ļoti feina komēdija ar lieliskiem aktieriem un ķipa patiesiem notikumiem pamatā, ap sportiska drāma - droš 8, savukārt otra - Hurtlocker - filma, kas tur spriedzē. 9

Savukārt šis kvartets gana specifisks. Neskaitot to, ka visas filma ir gana cienīgas un labas, pat kulta un leģendāras - neviena nav redzēta. Laiks noskatīties.

Finding Neverland - neatceros tik labi, bet atminos, ka patika atmosfēra. Redzēta ļoti sen atpakaļ. Džons, Kate - vēl jauni, sprigani. Kāpēc ne.
Otrs disks - Mouse Hunt - ONE LOVE. Sākuma scēna ar zārku un beigu ar peli, kas izgudro sieru - nu šiki. Katram jānoskatās.
Paulie savukārt atminos pa TV redzēts, bet vienreiz pa TV, švaki atminos. Pa faktam nopirku tikai dēļ Mouse Hunt.

6 Likes