Parādi ko šodien nopirki ^~^

Mans brauciena pirkums. Maziņš cīsiņ cilvēks.

11 Likes

Vakardienas pirkums :fire::fire:

3 Likes

akmens gan ir manējais

3 Likes

Šodien atnāca manas jaciņas no etsy :D
https://www.etsy.com/shop/KillinitStudio
Sev paņēmu XS - S izmēru, rokas prasītos garākas bet man vienkārši patīk ļoti garas piedurknes :D
Dāvanās paņēmu jau M - L izmēru un tur viss ļoti labi der.

Pašas jakas izsktās tieši tāpat kā bildēs tikai tur smukāk nobildēts :D Kamēr es te nobildēju uzreiz pēc darba atnākšanas, pēc skata ar drebošu roku un negaisa mākoņu apgaismojums arī diži nepalīdz :D

Pats iepakojums atnāca ar 3 dažādiem iepakojumiem, pēdējais iepakojums bija pat vakuuma maisiņā :D Un katrā jakā bija maisiņš ar kaltētām rozēm un pieskaņotu piekariņu :3

10 Likes

yeeeey, looks dope! :heart_eyes::clap:
tad sanāk 150 eiro viena, ja?

Yuuuu… pricey bet reāli var redzēt ka roku darbs, un kolēģes pat prasīja vai pati tamborēju :D

4 Likes

Pirmo reizi Razer pelīti ieprovēju. Paliktnis ar jauns.

6 Likes

ieprovēji? Tikai uz iepazīšanās periodu?

Nu gan jau uz palikšanu, ja nebūs tehnisku problēmu.

Es pats līdz šim galīgi nejūtu atšķirību starp dažādiem peles sensoriem un bezvadu savienojumiem. Toties peles pogu slēdžus un dažādus rullīšus gan jūtu. Kad tu pierodi pie labās mantas parastās peles pēc sajūtas ir kā sūklis. :D

1 Like

dažaas rimi/maxima peles tur uz dzīves togali ar hidraulisko presi gandrīz vai jāklišķina, lai tas tiktu reģistrēts

Starp sensoriem es arī nejūtu šķirbu. 8k polling rate arī scams, jo tas nokauj baterijas laiku un dod baigo slodzi uz CPU, kas kompetitīvās spēlēs nekam neder.

Primārais kritērijs man ir lai ir bez vada, jo testos nav šķirbas starp modernām wired un wireless pelēm.

Pēc tam ir peles forma - piemēram, tagad sapratu, ka Razer Viper manai plaukstai patīk daudz labāk par Logitech Superlight. Un jo vieglāka pele, jo ātrāk var reaģēt spēlēs, kas prasa asu reakcijas laiku.

Tad vēl klikšķa slēdzis, kas ir ilgtspējīgs un nekrīt uz nerviem. Par jaunās peles klikšķi neesmu baigā sajūsmā, bet taktīlais feedbacks ir labs. Sānu pogu novietojums un feelings Razer arī daudz labāks par Logitech alternatīvu. Scrollwheels arī labs.

Skatījos lētākus ķīniešu klonus, kas esot praktiski Razer/Logitech līmenī par it kā zemāku cenu, bet Razer uz atlaidēm ir aptuveni tādā pašā cenā, kā ķīniešu klons vācu amazonā.

2 Likes