Nu, francužiem bija 30€ nocenojums… netiekšu to gaidu vērts, bet pēc pieredzes saku: ja gaidi konkrētu produktu, ilgi gaidīsi. Nišas instrumentiem rotācija var būt vairākus gadus gara.
Tas ta jā. Speciāli ko nomedīt Lidl plauktos ir nepateicīga padarīšana.
jau citiem privāti esmu teicis, bet paskatoties uz piedāvājumu centrāleiropas veikalos liekas ka dzīvojam trešās pasaules valstī.
Man līdzīgs stāsts bija ar eshopwedrop, bet sūtot no ASV. Rakstiju vairākus ēpastus un neko nevarēja izdarīt. Beigu beigās iesaistīju oriģinālo sūtītāju, kurš gāja uz pastu sūdzēties un tikai tad atnāca paciņa. Nezinu vai eshop vai pasta vaina.
Jā, mums ir tāda mazāka, vājāka tirgus neraža. Atceros klausījos interviju ar čali no Multum, šis stāstīja, ka daži ražotāji vispār negrib parāk runāt ar Latvijas izplatītāju. Ar mums pat digitāli brīžam uzņēmumi negrib ņemties.
Pat Xbox un PlayStation nemaz nevēlas pie mums pārdot digitālas spēles.
No pozitīvās puses mūs velk ārā tas, ka mēs tomēr esam daļa no vienas no lielākajām ekonomiskajām zonām pasaulē. Varbūt bīžiem ne tā pati ērtākā, bet piekļuve mums visam ir.
Tervetē rūķīšu pilsētā nopirku šo vardi. Sēžam un apmaināmies ar domām. Varde ir princese (tā teica pārdevēja)
Nesaistīts jautājums, bet no kuras vietas tā flamingo lampa spīd :D
Galva ir parasta gaisma, ķermenis spīd rozā, bet abi īsti vairs nestrādā jo lampa bija lēta :( Šobrīd tikai dekorācija
skaista orhideja (man nepatīk orhidejas ;D ), bet šī gan tāda feina
Vakar ejot uz jūru pa ceļam pie kāda muzeja pagalmā bija maziņš tirdziņš un protams ka es tur aizgāju :D
No kreisās uz labo:
Kaklarota: ei tu nost cik skaista, bildē nav tik skaista jo es necentos sakārtot rotu pirms bildēšanas, spogulīti dabūju bezmaksas :D https://www.instagram.com/leari.accessories/
Rokasprādze: Blink blink žagatas scis iemirdzējās, šai aprocei ir tāds pluss ka papildus nāk arī posma papildinājums ja ir lielāka roka. Pārdevēju nezinu ;(
Ziepes un ķermeņa krēms: Tik smaržojoši ķermeņa sviesti ka vai vai bija grūti izvēlēties, tas pats arī ar ziepēm. It kā ķermeņa krēms ir mazā iepakojumā bet tur pietiek reāli kripatas un daudz ādas var mitrināt, bildē man ir tikai 2 lietas jo pārējās jau dāvanās sapakoju, un pluss man iedeva vēl freebie mini ziepes un arī manai draudzenei pat ja viņa neko nepirka yey :D https://lingite.lv/
Pelēkais kaķis: stacijas gachapona ķēriens kurš man ļoti patīk :D draudzenei tikai balts ar pelēku un ķer kamolu kamēr manējais peli :D labs piekariņš :D Kā arī redzēju apeņu gachaponu kāds ir to izmēģinājis? :D
No kurienes sūtīji? Cik zinu lidl neļauj uz citām valstīm sūtīt
no Francijas ar package forwarding dienestu. (EShopWeDrop neiesaku)
Mazliet no tā, ko nopirku vakar
Valko plushie ir vienkārši laime un prieks un Oikawa hauls ir draudzenei, kura fano par viņu
London haul :3
Vispār pūķim interesanti, pirms pāris gadiem Šveicē vienā pilī nopirku sarkano, tagad esmu nopirkusi viņa radinieku :D
ieraugot HP lietas..feeling jelly >.<
bet labi pirkumi :3
Jūtu, ka kāds te Slytherin piekritējs?