Parādi ko šodien nopirki ^~^

Bought this Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro | Mi-Home.lv

2 Likes

Un kā patīk?

Piepirku mazliet sējumus :fire:

5 Likes

pagaidam ir ok, vienigais par ko piekasities ir viena konkreta skana ko esmu noskaidrojis ir vienkarsi ar ko jasadzivo, dazreiz ir, dazreiz nav

32 posts were split to a new topic: Par jauno ne-EU mazumtirdzniecības nodokli

Vakar nopirku šādu brīnumu

Medus etiķa augu infūzija

5 Likes

Kam tas domāts?

Ķipa imunitātei, kipa kā balzamiko etiķis, Ķipa piedeva tējām utt

Ir labs

1 Like

Nezinu vai skaitās ka “šodien nopirku” tā kā pasūtiju no Amazones, bet atnāca man šodien.

Un kā bonus iegāju Mego, lai kādus našķus sev nopirkt.

3 Likes

rādīt nav jēgas, bet vakar iegāju multumā pēc našķiem un iznācu ārā ar wasabi majonēzi. šodien uzspiedu uz tosta un olas, visai meh, majonēzi nejūt un wasabi tikai izelpojot caur degunu.

3 Likes

Aniimeshop dzimšanas diena, figūriņa bija ar 30% atlaidi)

6 Likes

Vēl nezinu skumjš vai smieklīgs skats, bet pamanīju, ka mana mīļākā zupa nocenota, paņēmu visu kas bija

5 Likes

Looks like a win to me :flexed_biceps:

Biju DEPO. Nopirku plauktus gaitenim un barību kaķim. Barība maksāja vairāk par plauktiem.

12 Likes

Bļā man tāds pats jau kādus 3 gadus stāv kastē nesalikts :rofl:

Droši vien arī tā darītu.
Tas ir gudrs gājiens ar skatu uz priekšu

ja sanāks ciemoties būs jāsaliek. tie iespējams ir draudi xD

1 Like

Viņš vnk gaida savu uznācienu :joy: Tajā vietā kur viņš bija domāts ielīda skapītis un plaukts palika rezervē

(Parādi, ko nopirki pirms trīs mēnešiem ahh post)
Pēdīgi ieradās paša dz/d dāvana ko krietni laicīgi pasūtīju 5. Maijā.
Forši ka paku pārsūtītāji atbildēja, bet nācās intensīvi bombardēt ar epastiem, jo tikai tad parādījās kustība apstrādē. Gan franču noliktavā gan centrālajā. Un protams loģistikas eksperti arī pasēja viņu kaut kur pusceļā.

6 Likes

Labi, ka vismaz kaut kā sūri un grūti atnāca. Mans ļaunākais murgs būtu, ja es šūtīšanas un sūdzēšanās processā šo pamanītu stāvam plauktā piemājas Lidl.

1 Like