Parādi ko šodien nopirki ^~^

“Impulsīvs” pirkums par kuru jau patiesībā domāju gadiem :D man visvairāk patīk ilgi domāt un rakstīt visu, kas jādara, pirms sāku kaut ko reali darīt

9 Likes

Jāņi? Biezpiens? :thinking:

1 Like

Man ir pārāk daudz biezpiens, nepaspēšu apēst, domāju vai kaut ko gribu gatavot uz Jāņiem :joy:

4 Likes

Tāfeļu gang!

9 Likes

Vispār, laba lieta :joy: Es parasti rakstu uzdevumus sev telefonā, bet pat tad aizmirstu uzmest aci, kad vajag.

Moš jāpadomā par tās iegādi nākotnē.

2 Likes

Tieši tā, out of sight out of mind. Neko neatceros un arī neatcerēšos ja nav ielikts modinātājā, kalendārā, lielos burtos uz tāfeles vai pielīmēts pie pieres​:pinched_fingers:t3:

2 Likes

Same. Ar domāju tagad tādu iegādāties.

1 Like

Man kalendārā (Google) viss ir organizēts pēc krāsām, tātad es pat nopirku magnētus ar tām pašām krāsām, lai varu pakarināt svarīgus papīrus/biļetes redzamā vietā ar attiecīgās krāsas magnētu :D

3 Likes

i simply do whatever comes to mind, it’s imposible for me to organize plans/todo’s in any way
only spontaneous stuff gets actually done :smiling_face_with_tear:

1 Like

pilnībā saprotu man ar brīvajās dienās pamostoties vispirms japakonsultējas ar samadzenēm uz ko viņas ir šodien gatavas.
Jo saraksts man parasti ir galvā(to es ietrenējos no darba) bet ir reizes kad ja arī smadzenes savienojas pareizi un ir gatavas kaut ko darit ir vēlu vakaros un tad arī notiek istabas tīrīšana iekš 3am xD

1 Like

Man liekas, es tiktu pie selektīva aklā punkta vietā kur atrastos tāfele.

7 Likes

Ja tevi interesē manējā, dod ziņu. Tas ir kaut kāds šikais biroja modelis (tas atbalsta arī papīra lapas) un es to lietoju tikai pa retam.

1 Like

Igauņi savus (lēnības) stereotipus neattaisno, beidzot ieradās daļas auto apkopei, kuru piegādes vēlākais datums bija 15. Jūnijs.

2 Likes

Skatos ka vienas no dārgākajām firmām paņēmi. Es parasti ņemu kaut kādus maxgear vai citas lētākās firmas. Esi novērojis atšķirības kvalitātē vai arī lētās nemaz nepērc?

kristiskās komponentes ņemu OEM vai līdzīgu, lēto galu lieku lieku tur, kur var atļauties no tehniskā viedokļa.

tiku Somijā pie moomin veikala :3:

un asian store dabūju šādus gardumus:

sweet potato chips protams superīgi, kokosriekstu sponge cake arī, zemeņu pankūkas smaržoja pēc dibena :face_with_hand_over_mouth: pārējo vēl nepagaršoju

6 Likes

nopirku bēbītei puzli, nodomāju, ka oh re kā sakrīt 3 no 4 dzīvniekiem tiek pārtikā lietoti un tad tāds “wait a min”…

Summary

3 Likes

Kur ražots? :rofl:

Domāju ka tur ir vairāk domāts kā fermas dzīvnieki nevis pārtikas dzīvnieki D:

1 Like

turpat kur viss cits - china ;D

protams, es jau to kā jociņu domāju