Parādi savu datoru + galdu = datorgaldu!

Ir, apkopjot visu informāciju, kas ievadīta, ja piemēram liekot jaunu detaļu iekšā, no jauna jāievada kur detaļa atrodas pret xyz asīm, ja tas nav izdarīts, tad aparāts izmanto iepriekšējos datus un attiecīgi sāk darbu.

Nūuuu… jā.
Nevaru kritizēt, jo ar CNC neesmu strādājis, bet trīs rīkus salauzt pirmajā dienā neizkausas galīgi labi.

Tagad nebūs tāda nervoza paranoja, katru reizi uzsākot detaļu stāvēt blakus ar roku uz E-STOP?

Interested Drama GIF by Bounce

1 Like

Nē, tas ir divu nedēļu laikā. :sweat_smile:

Un jā roka ir uz e-stop, tikai vienā no 10 reizēm reakcija ir par lēnu.

Man pat tā grūti spriest cik traki tas ir. Aptuveni cik dārgas detaļas tās ir?

spekulatīvi lielākā ir 10x100 frēze (25-30eur) un otra ir 8x50 (zem 20eur) un kalibrācijas stienīts maksā kādus 10.
negaidīti lēti.

Ta jau viss bumbās.

Frēzes lētas, stienītis gan nedaudz dārgāks.

Kopējie zaudējumi 90€

2 Likes

Ir protams ļoti daudz citu lietu ko iespējams netīšām iznīcināt piemēram pats digitālais mērrīks maksājot 2k, ir dažas daudzgalvu frēzes 100-200€ vērtībā.

Šodien visu dienu vadīju iekšā maksimālos apgriezienus, frēzēšanas ātrumus, urbšanas ātrumus un ļoti daudz ko citu, lai otreiz tādas lietas neatkārtotos…

1 Like

Update par darbavietas izkārtojumu, apsveicot, ka esmu veiksmīgi izgatavojis 3 detaļas, man, kā smējāmies, algas vietā nopirka Corsair datorkrēslu.

3 Likes

Jāuzliek tev kāda LED lente zem galda, lai vienīgajam darbā sanāktu īstena geimer ligzda. :D

Šiem krēsliem man tas augšējais spilventiņš maisās, jo mēdz būt pa zemu.

1 Like

palūdz lai šitādu uzstādu

life changer
vari pacelt kādā leņķi gribi, cik augstu gribi, kādā rotācijā gribi un vieglāk parādīt kolēģiem viss kaut ko

2 Likes

Jā, ir par zemu, es viņu piepaceļu.:sweat_smile:

LED lentes un citi sīkumi ari būs, bet pēc 100 pabeigtām detaļām…

1 Like

To man saka, lai vakaros pats ar cnc taisu.:joy:

New Idle game: RPG office

2 Likes

7 Likes

Gaidu, kad ieskaitīs nodokļus, lai pasūtītu norm datorgaldu+sekciju figūriņām :fire::fire:

9 Likes

tas krēsls tik cozy izskatās :kawaii_potato:

1 Like

Jā, ļoti cozy un ērti sēdēt :face_holding_back_tears:

1 Like

Man ir 2 datorgaldi bet tikai viens galds :saluting_face:

Te ir tāds ļoti plūstošs “setup” bet es gribētu divus lielus monitorus kādu dienu

7 Likes

Kastes parāda Tavu DIY garu, haha! Nav tā ka katru reizi jāliek malā? Vai šīs uz ritenīšiem?

1 Like