Pārgājiens "Līču Laņģu kilintis"

Gan jau vējš nomierināsies. Cik ilgi var…

1 Like

Nekas, meža radības parūpēsies :sweat_smile:

Bet no otras puses - visiem ir ieplānots laiks. Ja laiks ir sūdīgs, bet ne tik sūdīgs, ka nevar no mājas iziet - neviens neaizliedz savākties alā vai ezītī uz anime/manga diskusijām vai kaut kādu galda spēli (kuru es visticamāk nemācēšu spēlēt, tā kā varēsiet iemācīt) - vai arī tas varētu būt ideāls laiks, lai uzmeistarotu kalendāra kopdarbu uz vienas A4 lapas (es varu atnest papīru un flomīšus) - katram būs tur kaut kas jāpiezīmē apkārt kalendāram. (kaķītis, puķītes un word-art skaitās, dzeja skaitās, anything goes);

1 Like

Principā…jā

Ja būs tāda pati vētra, tad diemžēl pasākumu būs jāatceļ, jāpārceļ. Nebūs aršana. Jo nu tiešām, kāds koks vēl uzgāzīsies, vai klints izdomās pabrukt… katrā ziņā čekošu līdzi laika ziņām

3 Likes

Pēc laika prognozes diemžēl izskatās būs lietus un diezgan vējains. Varbūt kaut kas vēl pamainīsies, bet izskatās ka var droši piektdien spēļu vakaru sist augšā

Par atcelšanu gan gribētos zināt vēlākais 8:00 no rīta, tā lai mēs nepaspētu izbraukt.

Visticamākais iepriekšējā dienā jau izlemšu

1 Like

man sāk izskatīties ka pārgājiens izpaliks, jo nez, laikapstākļi neko labu nerāda

Pirms 2 nedēļām būtu bijis labi. Baigi vēlu ieplānojām šo pasākumu.

Jā…tā izskatās

jau jutu ka pabirs. es esmu pārāk noskaņojies, iešu neatkarīgi no laikapstākļiem. ja vakara pusē ož pēc pasēdēšanas varu atšaut, pat atvest kādu drosmīgo atpakaļ uz Rīgu, kas arī tomēr izlems pievienoties.

2 Likes

Man arī tāda doma bija, bet veselība, maita, visu sačakarēja. Pat ja būšu “izveseļojies” līdz sestdienai, vienalga nebūšu in good shape…

Redzēs, varbūt es ar sailgošos pēc ekstrēmām izjūtām

“ekstrēmām”? vismaz priekš taviem standartiem manuprāt tev tai būtu jābūt pastaigai parkā, vai arī man radies nepareizs iespaids?

1 Like

Pats maršruts nav nekas traks bet lielā lietū un vējā…varētu būt interesanti

es arī noskaņojos, ka iešu, pat pasūtīju fanny pack, lai ir kur telefonu ielikt un rokas ir brīvas

2 Likes

Beigās būs tā- pārgājiens atcelts, bet tāpat daļa
izlemj iet XD

1 Like

vienai man negribētos iet, bet ja ir vēl kāds - tad davai ;D vienīgi ar akmeņiem iekurināt ugunskuru gan diez vai sanāktu

Atceries, izroc bedri ar diviem caurumiem, tādā uguns būs pasargātāka un degs ar karstāku liesmu :sweat_smile: :wink:

1 Like

Bet no pozitīvās puses…ja nav pārgājiens tad varēs attālināto spēļu vakaru spēlēt bez sirdsapziņas pārmetumiem

2 Likes