Izklausās tā, ka zaudētājus gaidītu pārgājienā interesants liktenis
![]()
Kamēr man pieleca XD
Tātad…ņemot vērā nelabvēlīgos laikapstākļus un to ka daļa no gājējiem ir vieglāk vai smagāk apslimuši( mani ieskaitot, lielās iesnas klāt) foruma pārgājiens pagaidām tiek pārcelts uz kādu patīkamāku nedēļas nogali. Jo maršruts ir foršs, kompānija kas bija gatava iet arī, bet nu…mātei dabai nepavēlēs. Negribētos lai kādam koks uzkrīt, vai taka piepeši izdomā noslīdēt lejā kraujā
Atvainojos par sagādātajām neērtībām ![]()
Viss labi! Laika apstākļi vienmēr maina lietas, kad pasākums pie dabas krūts. ![]()
Sooo, ko daram pārgājiena vietā? Kādu galdu spēļu vakaru? Moš ko sarežģītu varētu iemācīties…vai arī…bingo vakaru ![]()
Ooor
Filmu vakaru :) Un tad attiecīgi pieskaņot kādu dzeršanas spēli vai kādu citu aktivitāti filmas laikā
Atceries ka piekdien ir attālinātais spēļu vakars un svētdien izkapts noslēgums
klau, bet @Kristianux tu tad sestdien tāpat ej, jeb pārdomāji?

a cikos?
gan jau runātajā laikā uz desmitiem, bet mierīgi pieskaņotos tam retajam līdzinācējam. atkārībā no tempiem varētu būt Rīgā jau nākamo pasākumu pat jau 13.00, bet reālistiskāk 14.30.
papildus elastību sniedz fakts ka braucu no Valmieras ar plašāku transportu klāstu.
es te tagad smadzeņoju, ja rīt braucu uz Valmieru, palieku pa nakti, tad varētu no Valmieras ar tevi kopā braukt, jāpadomā
laiks spēlē tavā labā, efektīvi var ierasties stundas 4-5 pirms nākamā pasākuma sākuma. 10.00 ir tikai atsauces laiks, man nav iebildumu pagulēt ilgāk.
a kas ir nākamais pasākums?
oki, es padomāšu un došu ziņu
“nākamais pasākums” manā galva ir līdz galam neizdomātā pasēdēšana ezīti/spēļu vakars vai arī jebkas cits uz ko cilvēki pavilksies galu galā.
Eh, mums ar @Kadiljaks bija ieplānots, ja atkrīt pārgājiens, rakstīt jaunu Iepazīsti komūnu epizodi. Ja mums nekas nenojūk, mēs sestdien 10:00 rakstam… tas konfliktē ar mazo pārgājienu. ![]()
@tshuki, tev ir visas iespējas īstenot šo dzīvē. ;D
Ai, man liekas, ka es te bišķiņ pa zaļu, lai pasākumus organizētu, nezinu vēl kāda te tautai preference un spēļu (vai prasmju tās spēlēt) arī nav. ![]()
Gribētos apmeklēt dažus citu rīkotus pasākumus sākumā, lai saprastu kā te viss ripo.
varbūt tad mēs varētu tajos 12:45 sākt pārgājienu?
principā varam vnk sarunāt rītdien ap kādiem 17:00/18:00 kādā no ežiem visi salasīties, man ir dažas galda spēles, varu paķert un tad jau viss notiek
tikai jāizdomā kurā ezī un cik ir gribētāju?
'aight ![]()
Ja satraucamies par spēli, var pa ilgiem laikiem aiziet uz UniCon Cafe.
Es tevi tā nediskriminēšu. :D