Legolasa/gimli (The lord of the rings) 150 eiro (augstums 21cm, pamatne 12cm)
3D printētas, ar roku krāsotas figūriņas. Figūriņas ir krāsota ar warpaint/vallejo krāsām. Pārklāta ar speciālu miniatūru laku, kas pasargā figūriņu no nobružāšanās.
Printēšanai ir pieejamas praktiski visi populārākie tēli no ANIMĒM, FILMĀM, SPĒLĒM. Cena atkarībā no izlietotā resina, krāsota/nekrāsota. Sākot no mazajām D&D figūriņām, līdz daudz lielākām!
P.S. Daudziem tēliem pieejamas arī NSFW versijas….
Ja ir interese, droši rakstiet privāti, vai arī Watsapp (ieteicams, dēļ ērtākas bilžu nosūtīšanas) - 29810684
Kopš pats pamēģināju printēt, es šāda veida pakalpojumus sāku novērtēt. :D It īpaši lielajām figūrām, tur viss jāprintē pa gabaliem, visi tie gabali deformējas, tos jāvīlē, jāliek kopā, jāpāž ciet šķirbas starp gabaliem un tikai tad runa vispār var aiziet par krāsošanu.
Tīri intereses pēc, tu krāso ar parasto vai arī gaisa otu?
Ar airbrush tiek uzklāta tikai bāze un pamats lielajām detaļām. Ēnošana un viss pārējais pēc tam tiek darīts ar otām… Un man krāsošanai nav pacietība, to dara sieva mana pacietība aiziet jau pēcapstrādē
Man tieši krāsošana liekas interesantāka. Kamēr tu nesāc veidot pats savus 3D modeļus, printēšana ir kā A4 lapas izprintēšana no printera, bet ar papildus čakarīgiem soļiem. :D
Man laikam jau vairs nav lieki jāstāsta, bet krāsošana nudien patīk Tieši ar AnimeForums mītiņu tas viss hobijs man aizsākās (un pēc tam pat ar topošo zobārstu/ārstu mākslas asociācijas izveidi). Biju domājis ieķert Tokijā Godzillas “garage kit”, kas pašam jākrāso un izveidot mazu kartona pilsētiņu, ko viņš iznīcina.
Bet tas ir visnotaļ nomierinošs hobijs, kas ļauj Tavai iztēlei vaļu. Biju iedomājies, ka ir laiks arī domāt par failu veidošanu (brālis māk dizainēt) un jau arī printēšanu.
Printēju pats. Nu protams pēc printēšanas nomazgāju viņu, noslīpēju ja kkas no supportiem palicis. Ja ir kaut kur spraugas kas ir lielākaspar 1mm tad ar speciālu miniatūru mastiku aizpildu un pieveidoju. Pašlaik izmantoju anycubic mono 4. Ļoti labs, lēts printeris priekš iesācējiem lai saprastu ko grib. Tikai buildplate ir ļoti mazs. Bet reāli es viņu ņēmu lai printētu DnD miniatūras jo kā dungeon masteram apnika graizīt kartona figūriņas Bet nu jau skatos uz daudz lielāku printeri, lai var vairāk detaļas vienlaikus printēt…. Nu kaut kā tā
Nop, pats neveidoju, vienreiz nācās iekš blendera uzlikt tekstūru vienai lietai, gandrīz prātā sajuku…. Pērku, izmantoju bezmaksas failus.
Par dnd dm runājot - galvenais ir saprast spēles mehāniku un lai spēlējot ir kāds kurš zin visus knifus, tad jau palabo kas kur kā, bet galvenais DM uzdevums ir uztaisīt interesantu story balansētas cīņas, pārējais jau aiziet tālāk spēlējot. Grūtākais dnd ir visiem spēlētājiem atrast laiku, ņemot vērā ka mēs esam 5 cilvēki no 3 dažādām pilsetām