Redzot bunny girls un 40k drednautus(labs kombo, labprāt pats kādu plauktu tam atvēlētu) liek aizdomāties cik populāras būtu uz 40k balstītu anime meiteņu figūriņas. Ganjau sisters of War frakcijai ir pietiekami daudz dažādu dizainu
Damn, tās cenas. Šajās bildēs vairākums figūriņu kastēs maksā ap 10 EUR. :D Pati lētākā ko redzēju bija 700 jēnas kas ir 3,94 EUR.
Te gan neiet runa par tām kas ir stikla vitrīnā tur cenas sākās ar 30 000 jēnām. Gan jau tajā plauktā katrs produkts maksā 150-200 EUR robežās, ja ne drusku vairāk.
Noteikti ka jā
Ir doma palikt Tokijā vismaz līdz janvārim (gribu redzēt šeit Ziemassvētkus un Jauno gadu). Un cerot, ka tur nebūtu tik daudz tūristu.
Tas noteikti varētu aiziet labāk (ņemot vērā, ka veikaliņā vairāk dominēja ārzemnieki). Bet, Games Workshop noteikti ko tādu neatļautu, ņemot vērā viņu lielo rokas turēšanu uz pulsa, uz visa, kas notiek
Pat biju prasījis, vai viņiem ir kāda eksluzīva lieta, bet bija tikai nolāpīts piekariņš…
Un second-hand veikalos vari atrast pat vēl lētāk
Braucot mājās, ideja ir nopirkt vēl vienu koferi, kuru tad piestūķēšu pilnu ar visu ko.
Tu sarunājies ar vietējiem japāņu valodā?
Nu… zin kā, praktiski visi trešo partiju transformeru figūru ražotāji Hasbro autortiesības apiet vnk pārsaucot savu produkciju, un neiekļaujot oficiālo ikenogrāfiju. Nākamais līmenis ir uztaisīt ļoti līdzīgu produktu, un iekļaut papildus detaļas lai pataisīto par paredzēto tēlu. nesen redzēju ka līdzīga ideja izplatās arī anime figūru tirgū, ir vesela kompānija kas taisa dragon ball figūras, kas pasniegtas ka dzīvnieku dievi, kur tīri neviļus ir bonusā matu formas zīmuļu turētāji utt. Juridiski neskaitās autortiesību pārkāpums Ķipa
Games workshop nav autortiesības uz “gotisku kosmosa karotāju” teiksim
Jāņem vērā, ka viņiem daudzas lietas ir region locked vai vispār savādāks formfactor, kas var nederēt šejienes eiropiešu, protams ar zināms maīju var panākt.
Vendind machine neko neņemām tātad… bet kurā stāvā tad paņemi beigās? :D
Starp citu, nākamgad maijā arī došos paceļot pa Japānu uz mēnesi. Ja pačinko veiksmīgi izbirs, tad sanāks varbūt arī saskrieties
.
Pēc iespējas cenšos. Eju arī sarunu nodarbībās un arī esmu redzējis “Language Exchange” kafejnicas. Ir sarežģīti, bet par laimi vismaz zinu vārdus, ja pat nezinu kā veiksmīgi tos pilnībā salikt.
Neko
Visus pirkumus atstāšu uz ceļojuma beigām. Man jau tikai mugursoma līdzi ne koferis.
Koferi jau var uz vietas dabūt
Yup. Tāda ideja noteikti arī ir (un būs)
Bet pagaidām vēl nekur neskrienu notikumiem pa priekšu
Tu saproti, ka labāk sāc domāt par 40" konteinera paņemšanu :D
“Pārdevēj-san, man lūdzu 5 kilogramus ar Gundam modeļiem, un 10 kilogramus kaķmeiteņu figūru”
tas jau izklausās pēc Honkongas vai Šenženas.
Un piemetiet lūdzu vienu Maximas maisu pilnu ar karijmaizēm un melonpaniem ![]()
Tas kā dāvana.
Meloņmaize ![]()
Šodien biju Hachioji pilsētiņā, kur kāpām Mt.Takao un apraudzījam vēl vienu festivāliņu (matsuri). Smieklīgi redzēt konfekšu ābolus, zivtiņas, kuras ķer ar papīra sietiņu, yakisobu, takoyaki taisītājus. Protams, es arī pamēģināju umeshu plūmju vīnu. Pašlaik vēl esmu metro un klausos katras stacijas džinglos. Nu baigi labie
Strong Zero arī biju pamēģinājis - kokteilis ar saviem 9%.
aij cik Japāna ir skaista! ![]()
ja nu kāds nav teicis - i really appreciate, ka te liec bildes, noteikti vari mest vairāk ;DD
Es arī gribu uz Japānu:grinning_face:![]()
![]()
man tek siekalas. Bet tas viss dārgi.![]()