Grūti pateikt Ēdiens te par kapeikām un konbini iet uz urrā. Transports ar. Ja dzīvo kopuškās, tad dzīve ir nedaudz lētāka nekā ja īrē dzīvokli. Couchsurfing ar ir. Esmu pieradis arī daudz staigāt, tad arī bieži neizmantoju sabiedrisko.
Jo cik saprotu mūsu platgrādos labu un svaigu sašimi dažām pozīcijām ir grūti dabūs vai ļoti dārgi, un pat tad tas būs drīzāk nevis svaigs bet atsaldēts vai pagulējis uz ledus.
Kopuškās? Uz saviem 240€ mēnesī (tikai Tu guli istabiņā ar 5 citiem). Īsti man netraucē un palaimējies, ka visi ir tīri ok. Parasti aizrādu, ja nakts laikā runā, skaļi uzvedās vai dara ko citu nepareizi. Opi jauniešu vidū ciena
O jā. Tikai daudziem ir 18-20, tad īsti nemāk uzvesties. Nenotīra aiz sevis virtuvē, sēž uz poda 40 min un telefonā lūr, dažreiz skaļi, bet tā runāju, aicinu visur līdzi. Man ir galvenā grupiņa izveidota ar norvēģi un vienu vācieti (vienam 20 un otram 19). Visi trīs visu laiku meklējam vietas uz kurieni iet ēst vai doties pārgājienos.
Bet tā, ja man kaut kas uz nerviem krīt, pasaku - nerūp viņu pretenzijas.
Es lidojuma biļeti vienā virzienā pa 330€ nopirku (ar ilgākiem transfēriem).
Yup, šo vietu redzēju, kad meklēju Gundam zīmogus. Forša vieta - būtībā ostas vieta. Gluži kā Andrejosta grib kļūt nākotnē, bet šī ir pieejamāka.
Zjbis - tuncis izkusa mutē Man bija arī mini kalmāri. Tos pārkožot, izšļācās kāds šķidrums. Bija interesants.Bet neesmu fans lielā kalmāra sašīmī - tāds kā latviešu speķis - ilgi pa muti vāļāt vajag.
Bet nu, der atcerēties, ka pieredzes ir nedaudz padārgākas - ja gribi vilkt kimono, skatīt sumo, taisīt saldumus, doties uz onseniem utt. Tur ātrāk nauda var aiziet. Es cenšos skatīties, kur vietējie iet ēst un viņu atsauksmes (ne Google reviews). Tabelog ir laba mājaslapa kur skatīties visas ēdienu vietas.
Un, cenšos sameklēt džinsus - viņu standartiem esmu garš maita ar saviem 189cm Tagad sēžu vilcienā starp diviem guļošiem salaryvečiem, klausos džinglus katrā stacijā un vagonos ir klusums. Bērni brauc mājās no pamatskoliņas ar mazām apaļām cepurītēm. Vienreiz redzēju kā bērnu dārza audzinātāji veda mazos tādā kā “tačkā” ar jumtiņu. Skolotājs kaut ko pasaka un visi mazie vienā korītī: “Haaaaai”. Tas bija piemīlīgs moments.
Tu jūties droši pa nakti - staigā pa visurieni, ej visos krūmu kaktos. Bet visu laiku ir troksnis nemitīgs - vienīgā reize, kad bija klusums pilnīgais, bija kad nakts laikā gāju cauri kapsētai. Tur cilvēku daudz, bet visi klusē vismaz
Man liekas Kaguya animē bija vesela sērija par šito, kur Čika iet ēst ramen
Vismaz ir dzirdēts ka citos nedrīkst runāt, un citos nevar pasūtīt noteiktas cietības nūdeles, un ir speciāla ēšanas kārtība un vēl nez kas un ja tu to visu neievērosi uz tevi skatīsies ar ļaunu aci
Aa tik traki nav Varu sadraudzēties ar pārējiem un citus redzu vēl kopīgajā virtuvē. Lai gan, ņemot vērā ka šamējiem ir 19-20, viņi paliek nomodā līdz saviem 2-3 naktī (vismaz šovakar) un sēdēja virtuvē. Pats cēlos 6 no rīta.
Aaa - tādus noteikumus neesmu redzējis Parasti pasūtu nūdeles, kas ir uz menu, nav sanācis vilties.